Vazdušasti i bogati ukusima
![1713516346_449811_shutterstock-483294637_f.jpg](/cache/images/0/6/d/2/e/06d2e6dfbd8cbf77133c3b87b00a707a6605c40a.jpg)
Sastojci:
5 jaja
1/3 čaše mleka
so
biber
1 prut praziluka ili malo crnog luka
200 g seckane slanine ili drugog mesa po želji
100-150 g fete ili domaćeg sira
Priprema:
U jednoj činiji umutite jaja kao za omlet, dodajući malo mleka i začina.
Iseckajte luk na kockice ili kolutove, isto tako sir i slaninu.
Uključite rernu da se greje na 180 stepeni.
Za to vreme, tankim slojem ulja premažite kalupe za mafine. Ovaj korak nemojte preskakati, jer je čišćenje zalepljenih mafina pravi haos.
U kalupe izmešano stavite sir, izabrano povrće i slaninicu.
Preko kašikom dodajte jaja, jednako u svakom kalupu i slobodno možete malo promešati sastojke sa dna, kako bi vaši mafin imali bogatiji ukus.
Pecite mafine u zagrejanoj rerni 15-ak minuta.
(Ona)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU