Oglas
· · Komentari: 0

Ceca se oglasila nakon što je saznala da je Gudelj kolabirao na terenu: "Bili smo prestravljeni"

Folk divu vest je prestravila

1679921090_craz.jpg
Foto: ATA images
Oglas

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je Dragiša, rođeni brat Nemanje Gudelja, kolabirao na terenu dok je trajala utakmica između Kordobe i Rasing Ferola. Dragiši (25) odmah je ukazana lekarska pomoć, a portal "Cordopolis" piše da je fudbaler u svesnom stanju prevezen u bolnicu, a čak je i komunicirao sa saigračima:

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom, jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila i zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji - izjavio je jedan od ljudi iz kluba za koji igra.

Anastasija Ražnatović, koja više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, i živi sa njim u Sevilji u Španiji, sada se oglasila povodom nemilog događaja.

Nemanja Gudelj je najpre postavio sliku svog brata Dragiše iz bolnice, a onda je tu objavu podelila Anastasija.

Želim da se iskreno zahvalim u svoje ime i porodice na iskazanoj brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da kuca zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe Kordobe, uz posebno pominjanje doktora Hosea Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta Aleksa Ruede i Frana Plaze, kao i dr Veronike Arojo i kardiologa Hosea Marije Segure, ne zaboravljajući tretmane svakog od zdravstvenih radnika u bolnici Rejna Sofija u Kordobi. Uprkos teškoj situaciji, osetili smo vašu podršku i ljubaznost, gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala navijačima belo-zelenih, na svakoj pesmi ohrabrenja i da Dragijeva ljubav prema vama bude još veća. PRAVI RATNIK VEĆ STOJI!!! JER KAŽU DA NIKAD NE ODUSTAJE!!! HVALA VAM! - napisao je Nemanja u objavi

Nakon Anastasije, oglasila se i Ceca, koja se veoma zabrinula:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Svi bili prestravljeni. Stvarno smo se prepali, on je jedan zdrav, mlad momak. Drago mi je da se odmah povratio. Želim mu sve najbolje, kao što želim i svojom deci - priznala je folk zvezda na snimanju "Zvezda Granda", kako prenosi "Blic".

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas