Oglas
· · Komentari: 0

PRIVLAČENJE PAŽNJE ILI ISTINA da su joj nalozi hakovani? Preko 24 sata se verovalo da je devojčica od 14 GODINA MRTVA

Devojčica koja je postala popupularna kao reperka, konačno se oglasila

1691753633_Li-L-TEJ.jpg
Photo: Instagram printscreen/ dailynews_ig
Oglas

Kada je juče odjeknula vest da je 14-godišnja influenserka i reperka Lil Tej preminula, svi su ostali zatečeni,ali ona je obavestila javnost da je živa. Ubrzo nakon što je na njenom zvaničnom i verifikovanom Instagram nalogu objavljeno da su i ona i njen brat Džejson Tian "neočekivano umrli".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Lil Tej je odbacila ove morbidne navode o smrti, tvrdeći da je njen Instagram nalog "hakovan".
- Želim da jasno stavim svima do znanja da smo moj brat i ja i živi i bezbedni, ali mi je srce slomljeno i teško mi je pronađem prave reči koje treba da kažem - rekla je ona danas za TMZ, više od 24 sata nakon što se pojavila vest o njenoj navodnoj smrti.

- Bila su ovo veoma traumatična 24 sata. Juče sam ceo dan bila bombardovana beskrajnim srceparajućim i uplakanim telefinskim pozivima voljenih osoba, dok sam pokušavala da sredim ovaj haos - dodala je.

Lil Tej nije objasnila zašto joj je trebalo više od 24 sata da demantuje monstruozne laži o svojoj smrti. Ona je insistirala da je njen nalog "ugrozila treća strana" u svrhu "širenja užasnih dezinformacija i glasina o njoj". Mlada zvezda je potvrdila i da sada ponovo ima pristup svom nalogu.

Influenserka je u današnjem obraćanju istakla i da je promenila ime koje je dobila na rođenju - Kler Houp, što je bilo i ime koje se koristilo u sada izbrisanoj, lažnoj objavi o smrti, te da je sada njeno zvanično ime Tej Tian. Ona je odbacila očevo, a uzela je majčino prezime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Tay (@liltay)

Ova tinejdžerka proslavila se sa svega 9 godina i to zahvaljujući seriji vulgarnih spotova u rep stilu. Ona je, takođe, dospela na naslovne strane još 2018. usled tvrdnji da ju je njen otac Kristofer Houp zlostavljao, te da ju je njen brat iskorišćavao.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas