Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

Испраћена на вечни починак: На крсту шешир, у капели јецаји и сузе .... Исидора Бјелица сахрањена у Алеји заслужних грађана (ФОТО)

Исидора Бјелица испраћена је данас на вечни починак на Новом гробљу, а нешто после 16 часова, њена урна положена је у Алеји заслужних грађана

1596897155_sahrana.jpg
Фото: К.Михајловић
Oglas

У присуству породице, мајке Невенке Ђуровић и оца Димитрија Бјелице, супруга Небојше Пајкића , сина Лава и ћерке Виле, на опелу и кремацију су присутвовали и многобројне колеге и пријаељи, као и познате личности са наше јавне свене.

Прочитајте још: "Небо је сачекало да ти деца постану ЉУДИ": После говора Исидорине докторке ЛАВ ЈЕ ПОЧЕО ДА ПЛАЧЕ

Прочитајте још: "Тренуци самоће ће нас врло брзо научити..." Последња ПОРУКА Исидоре Бјелице ће се ПРЕПРИЧАВАТИ (ФОТО)

Сви они дошли су да кажу последње збогом особи која је иза себе оставила неизбрисив траг, На Новом гробљу нешто пре 16 часова, окупио се велики број људи, који су дошли да изјаве саучешће породици, али и да одају почаст уметници  за коју сви кажу да је имала велико срце.

Фото: К.МИхајловић

Међу многобројним уметницима, културним и јавним личностима били су Цеца Ражнатовић, Мирјана Бобић Мојсиловић, Зорана Павић, Весна Радусиновић и Миломир Марић, Дајана Пауновић и многи други. 

Фото: К.Михајловић

Када је опело почело кроз капелу су се проламали сузе и јецаји, а најупечатљивији тренутак је  један од њених шешира који је био окачен на крсту.

 

Фото: К.Михајловић

Прочитајте још: Туга и јецаји на Новом Гробљу: Породица и пријатељи се опраштају од Исидоре Бјелице (ФОТО)

Комеморација одржана је данас у 12 часова у малој сали Сава центра. Исидора Бјелица преминула је 5. августа након дуге и тешке борбе са опаком болешћу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas