Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

ПАРФЕМ ЗА КОСУ је крик на тржишту: Да ли сте пробали?

Ако сте, попут многих жена, и ви заљубљени у неки ваш, омиљени парфем, вероватно сте били у искушењу да га прснете и по коси.

1599470944_Depositphotos_96581870_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Међутим, како стручњаци тврде, то није препоручљиво, јер присуство алкохола у парфемима исушује косу. Оно што они саветују, а што се у пракси показало врло делотворно јесу парфеми за косу.

Да ли ви имате такав парфем?

То је посебно креиран производ који не оштећује нити исушује вау косу, а можете га користити кад год пожелите и у интензитету који вам одговара.

Осим прелепог мириса којим ће вам улепшати цео дан и сваки излазак, овај парфем пружа и додатну негу коси, чинећи је здравом и сјајном.

Прочитајте још: ШИШКЕ траже пажњу, ВРЕМЕ и негу: ТРИК како да буду савршене

Препоручљиво је да се парфем за косу наноси на око 30 цм удаљености, како би се честице равномерно распредиле по власима. Такође, постоји и други начин наношења парфема - можете га напрскати на четку и тако нанети на косу, нежним чешљањем.

Фото: Депосит

Велики број парфема за косу у себи садржи активне састојке који косу штите од негативног УВ зрачења, због чега се посебно препоручују у летњем периоду када је коса најугроженија.

Такође, парфеми за косу су креирани тако да вас ослободе непријатних мириса попут мириса хране или мириса зноја након вежбања. У великој мери помажу и у случају кад нисте имали прилику да оперете косу кад сте планирали. Ефикасно прикривају и ако вам је коса масна или се опустила.

Прочитајте још: ОБЛЕ или ВАЉКАСТЕ, која ће бити ваша?

Како би дејство било најизраженије, потребно је да коса буде сува и чиста, просушена природним путем, а не феном за косу, као и да при прању не користите шампоне који у себи садрже силиконе и сулфате.

У мноштву интензивних мириса парфема за косу, сигурно ћете пронаћи онај који је својствен вама.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas