· · Коментари: 0
ШОУ

МЛАДА СЕ ПОТУКЛА НА ВЕНЧАЊУ! Покушала да сруши госта на под, другарица лежи МРТВА ПИЈАНА, ХАОС (ВИДЕО)

Док је бесна млада покушавала да сруши мушкарца на тло, неколико других гостију покушало је њу да склони, али је нису успели обуздати.

1599556960_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин Реддит

Због несвакидашње туче у којој је главну улогу имала млада, једна свадба одржана у велшком граду Сwансеа постала је прави хит на интернету.

Снимак настао на дан венчања приказује младенце како се рвају на поду заједно са једним мушким гостом.

Док је бесна млада покушавала да сруши мушкарца на тло, неколико других гостију покушало је њу да склони, али нису успели да је обуздају. На снимку се такође могу чути случајни пролазници који испитују да ли је позвана полиција.

Прочитајте још: Нисте најомиљенији у друштву и мислите да вас људи НЕ ВОЛЕ: ТРИ РАЗЛОГА су КЉУЧНА!

Да би снимак био још бизарнији, у кадру се види и жена обучена у бело која онесвешћена лежи на поду, а на коју нико не обраћа посебну пажњу.

Yes, that’s the bride brawling in the meadow from r/weddingshaming

Испод снимка, аутор који га је поставио је потврдио да је онесвешћена жена пријатељица младе и да се онесвестила након што се напила.

Прочитајте још: ТРИК који ће вас одушевити: Да ли знате како ВАШ ГЛАС звучи другим људима? (ВИДЕО)

- Очито је једноставно пала, није нападнута - написао је.

Згрожени корисници Реддита коментарисали су да се млада понела као "смеће", а неки су се и нашалили.

- Ако је ово венчање, замислите развод - стоји у једном од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.