· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

"Без њих не бих била ЈА": Милица Павловић открила КО јој је слаба тачка и ПОДРШКА

Певачица пред камерама отворила душу

1601292354_milica_pavlovic_24062020_0018.jpg
Фото: Атаимагес

Милица Павловић, гостујући у једној емисији, осврнула се на претходни период, док је читава земља била у изолацији и како се то на њу одразило.

Прочитајте још: Александра Пријовић запалила друштвене мреже: Да ли је ово ЛЕГИТИМНО? (ВИДЕО)

- Мислим да нам је свима доста тог периода. Успела сам да мало одем до Хрватске и Црне Горе и не могу да вам опишем осећај какав је када знате да нема новинара - рекла је Милица у емисији "Премијера" и открила да јој је најтеже пало што није могла да види своју баку и деку за које је веома везана, већ је то учинила само неколико пута за све ово време:

- Одрадим два теста, па одем код њих. Тако је било и последњи пут. Што су старији, све чешће идем, колико ми обавезе то наравно дозвољавају. Знала сам да су на сигурном. Здраво се хране, зато и имају 84. и 85. година. Они јесу моја слаба тачка, али и моја јачина, снага и подршка. Све што знам, знам захваљујући њима. Да није било њих, ја не бих била данас, оваква каква јесам - рекла је врло емотивно Милица, причајући о својој баки и свом деки, а открила је и шта сматра својом највећом победом како у приватном животу тако и у каријери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гирлс јуст wант то хаве фун 🐚

А пост схаред бy Милица Павловиц (@сеноритамилица) он

- Моја победа је што сам успела и даље остварујем свој дечји сан. Не би знала ништа друго да радим од овога. Сигурна сам, да сам најбоља могућа унука на свету и сигурно сам својим пријатељима, најбољи пријатељ, посветим се сваком понаособ. А победа је и моја публика, која је све већа и већа - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.