· · Коментари: 0
љубавни односи

Истраживања кажу: МУШКАРЦИ више ПАТЕ због прошлих ЉУБАВИ, али о томе ГОВОРЕ МАЊЕ од жена

Потврђено је да би се један од пет мушкараца врло радо вратио првој љубави

1601557238_Depositphotos_44256655_s-2019.jpg
Фото: Депосит

У Великој Британији спроведено је неколико истраживања на тему емотивних односа мушкараца и жена, а резултати једног су привукли посебну пажњу, реч је о томе колико мушкарци пате за бившим љубавима.

Потврђено је да би се један од пет мушкараца врло радо вратио првој љубави. Чак је 20 посто мушких испитаника отворено признало да планирају повратак некадашњој љубави!

Прочитајте још: Зашто особе које су у БРАКУ ВАРАЈУ своје партнере: Постоји 5 главних разлога

Исто је истраживање показало да жар прве љубави пуно више тиња код мушког рода – 14 посто испитаника заиста је ступило у контакт с првом љубави како би покушали да оживе страст. Осим тога, један од шест мушкараца одржава редован контакт с бившим партнеркама.

Жене у много мањој мери желе да се врате својим бившим љубавима, открива истраживање, али се четири од десет анкетираних жена нада да ће им се вратити бивши дечко.

Прочитајте још: Одговор је у ПОГЛЕДУ: Да ли ћете остати ПРИЈАТЕЉИ или ПОСТОЈИ НЕШТО ВИШЕ

И мушкарци и жене најчешће користе друштвене мреже како би обновили контакт с бившима. Веровали ли или не, али мушкарци више пате за прошлим љубавима, али многи то не показују, па и не помињу та времена, док жене имају ту навику и потребу да све испричају и по неколико пута, док време не учини и прошлост остави прошлости.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.