· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

ТЕСТЕРИЈАТЕ мушкарца, сами одговорите на ових 6 питања

Ако нисте сигурни у емоције вашег партнера, јер његов одговор да вас воли није убедљив, па бисте желели да добијете чвршће доказе, пробајте да спроведете неколико "тестова" које препоручују стручњаци за везе.

1605259437_Depositphotos_178981056_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

После тога ће вам можда бити јасније у ком правцу се однос развија.

Прочитајте још: Познати руски психотерапеут открива зашто данашњи бракови пропадају

Поглед у очи

Истраживања показују да се срећни парови дуго гледају у очи, и то онако успут, у неким обичним ситуацијама, а не само онда када се налазе на романтичној вечери, уз свеће. То је начин да тестирате свог драгог - ако га ухватите да вас гледа, а не да избегава поглед, будите сигурни да је заљубљен

Љубомора
Посесивност је једно, али слатко, суптилно љубоморисање када вас неко гледа, распитује се о вама и исказује наклоност, знак је да је партнеру стало до вас и да вас не би препустио неком другом.

Подршка

Ако је партнер ту када радите неке досадне, тешке или захтевне ствари, као што је селидба, чишћење терасе или брига о кућном љубимцу када нисте код куће, будите сигурни да је врло загрејан за вас.

Да ли вам помаже?

Раздвојеност

Мало слободе је увек добродошло у вези, па тако дани одвојености због обавеза или путовања могу да пријају ако је однос здрав. Управо је то и тест за проверу емоција. Ако постоје, после раздвајања неће моћи да се сакрију и "одрадиће" своје.

Да ли вас слуша? Да ли трачари са вама?

Јавно показивање осећања

Уколико вас партнер држи за руку у јавности, пољуби пред другима и представи вас познанику на којег сте наишли, значи да му је стало до вас, јер вас не сакрива.

Прочитајте још: Пољубила коња, срушио зид... Ово су НАЈБИЗАРНИЈИ разлози за развод

Разговор

Ако имате партнера који вас слуша док му причате о обичним и великим стварима, укључује се у препричавање трачева и дискутује о важним темама, знајте да сте као пар на добром путу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.