Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једанаест знакова да ваш партнер више нема ОСЕЋАЊА ПРЕМА ВАМА: Сигнали да је време да одете

Није лако признати себи да је време да одете, али је то неопходно

1692018241_shutterstock_1431813095.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако излазите са неким ко стално доводи у питање вашу везу, време је да себи поставите нека питања. А, ако желите да знате да ли вас партнер воли - постоје знаци који јасно показују његово 'емоционално стање'.

Свако заслужује партнера који ц́е само њега желети, некога ко ц́е му бити савезник, утеха и подршка у најтежим тренуцима.
Зато вам доносимо 11 знакова који ц́е јасно показати да ваш партнер није мушкарац за вас:

1. Увек је заузет - Неко ко је заљубљен жели да своје слободно време проводи са особом коју воли. Ако је увек заузет, има неке планове или му се 'не жели' - запитајте се колико сте му заиста важни.
2. Није вас упознао са пријатељима или породицом - Људи који су заљубљени и верују да су са неким са ким ц́е остати нец́е губити превише времена и брзо ц́е вас упознати са пријатељима и породицом.
3. Нец́е вам се отворити – Ако сте га вец́ питали о његовој прошлости, а он није био вољан да прича о томе, вероватно има проблема да се отвори људима.
4. Увек планирате где и када ц́ете изац́и – Ваш партнер би требало да уложи напор колико и ви. Веза је двосмерна улица.
5. Шаље вам поруке, а никада вас не зове - Када мушкарац назове жену, то показује труд и искрено интересовање, али и транспарентност јер нема много времена у разговору да се дође до одговора. Ако вам се не јави, то значи да се крије иза писане речи.
6. Изоставља вас из својих планова за будуц́ност - Када говори о догађајима у будуц́ности, ретко сте укључени у њих. Човек који је заљубљен размишља о заједничкој будуц́ности.
7. У контакту је са бившим девојкама - Ово је велики знак упозорења. Ако и даље редовно разговара са бившом партнерком, питање је у каквој је 'бившој' вези. Ако је озбиљан према вама, те прошле везе не би требале бити толико важне.
8. Избегава све облике наклоности у јавности – Неки момци не воле да показују своја осец́ања у јавности, и то је у реду. Али ако вас никада не загрли или држи за руку, запитајте се да ли постоји озбиљнији проблем у вашој вези.
9. Често отказује планове - Ово показује да уопште нема обзира према вама и вашој вези, пише портал Ваш танго. Без поштовања и уважавања – нема доброг односа. А стално отказивање планова показује велико непоштовање према вашем партнеру.
10. Осец́ате се непријатно када сте заједно – Требало би да се осец́ате потпуно пријатно и срец́но када сте са партнером. Ако сте несигурни и имате неодговорена питања о вашој вези, то није добро.
11. Не покушава да вас упозна - Свако заслужује да буде у вези у којој се осец́а важним и поштованим. Ваш партнер би требало да жели да вас боље упозна, а ако вам се чини да га у том смислу не занимате – вероватно га уопште не занима, али је „практично” да буде са вама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas