Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
УРЕЂЕЊЕ

Завирите у ВЕЛЕЛЕПНУ кућу Серене Вилијамс - остаћете без даха! (ВИДЕО)

Серена је рекла да је са великом пажњом осмислила кућу и да је желела да буде нешто заиста посебно.

1615882656_serena.JPG
Фото: Принтсцреен/Истаграм Серена Вилијамс
Oglas

Кућа из снова тенисерке Серене Вилијамс у медитеранском стилу оставља без даха јер спаја неспојиво, и уметност и топлину дома. Велики утицај и помоћ, као и на терену, добила је од своје сестре тенисерке Венус.

-Веома сам добра у тенису, али не и у уређивању ентеријера- рекла је уз коментар да је дозволила да Венус остави свој печак у сређивању.

Она је додала да је доста научила од креативних предлога своје сестре, али је имала и помоћ дизајнера.

Кућа је урађена минималистички и шик, а неке детаље које је желела у свом дому је видела на својим путовањима и омиљеним хотелима у којима је одседала.

-Кућа је шик али има и топлоту дома, то Серени било веома важно - рекла је дизајнерка која је радила на опремању.

Када је Серена купила кућу почела је да се забавља са оснивачем “Реддита” Алексом Оханианом са којим има девојчицу Алексис.

-Ми смо се тада тек упознали и нисам желела његов утицај у том моменту-рекла је.

Увек је имала на уму да ће проширити продицу када је замишљала како ће њен будући дом изгледати.

Најесктравагантнија је дечија соба

Њен муж је помогао у осмишњавању собе да девојчицу и то је уједно најекстравагантнија просторија у кући јер има “цустом маде” кревет у облику замнка и тобоган.

-Она се свако вече спушта низ тобоган, и сад кад размислимо можда то и није била добра идеја. Тада би требала да иде на спавање, а не да се игра, насмејала се Серена.

-Али кад је она срећна и ја сам срећна- додала је.

 

Кућа у свом саставу има и теретану, сауну и велики гардеробер, вински подрум, собу за трофеје и “инфинитy” базен у дворишту.

Серена је од скоро почела много више да проводи време у кухињи где је учила да кува за време изолације.

Простор кухиње је смишљан уз сугестије њиховог приватног кувара.

Галерија "за своју душу"

Серена Вилијамс је велики љубитељ модерне уметности за то не чуди да јој је омиљена просторија нека врста галерије. У соби се налази “Wурлитзер” клавир, скулптуре Дејвида Кракова, Радклифа Бејлија и многих других.

-Не желим само простор за њих, желим да живим са њима. Желим да позовем људе да дођу и упију уметност, да се емотивно повежу са уметничким делима. То даје суштину овој кући- рекла је.

 

Тајна просторија

Иза полице са књигама налазе се тајна врата где се налази улаз у караоке собу, која је била омиљена соба познатог пара док нису добили принову. У соби се налази и бина за караоке, неон натписи и столице за публику.

Једна ствар у овом велелепном здању недостаје, то је тениски терен и то није случајно. Тенисерка наводи како је желела да издвоји приватни живот од професионалног, кућа ми значи одмор.

Када си на послу нема времена за опуштање, добро је да могу мирно да седим и одмарам, рекла је у обиласку њене куће са Арцхитецтурал Дигест.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas