Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
алкохолно пиће

Напитак који краљица Елизабета конзумира свакодневно: Потребна су вам само два састојка!

Годинама се пише како је тајна Елизабетине дуговечности заправо у пићу!

1616945233_Depositphotos_10149062_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос
Oglas

Краљица Елизабета 21. априла ће прославити 95. рођендан, а и даље је изузетно витална. По речима неких стручњака, краљица за овакву виталност дугује једноставном коктелу који пије већ годинама.,

Прочитајте још: Ефектан корсет и црне панталоне: Ево како краљица Летиција увек одлично искомбинује само две боје (ФОТО)

Од раније је познато да јој је џин један од најдражих алкохолних пића, а коктел, за који кажу да свакодневно конзумира, наводно се прави са џином. Реч је о комбинацији џина и слатког ароматизованог вина, а тачну количину за прављење овог коктела, како пише магазин "Пеопле" открио је Паул Вхјбрев, који краљици свакодневно спрема овај напитак.

Прочитајте још: Да ли су ово омиљене сандале Софије Милошевић? Пролећни тренд број један (ФОТО)

- За једну чашу коктела потребно је 50 мл вина и 25 мл џина. У мешалицу за коктел се дода алкохол и неколико коцкица леда, а затим се добро меша док се течности не сједиње у потпуности. За крај, у чашу за мартини у коју се ово пиће послужује, дода се кришка лимуна и пиће се послужује хладно - описао је Паул. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas