· · Коментари: 0
ОРГАНИЗАЦИЈА СОБЕ

Организујте НАКИТ као професионалац уз ОВА три савета! (ФОТО)

Све жене знају како је то кад претерамо са куповином накита, па кад почне да искаче из сваког ћошка у стану.

1621849535_Depositphotos_463114112_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит

Уз ове три идеје за организацију накита, соба ће вам увек изгледати уредно, а накит ће бити распетљан и на дохват руке.

1) Табла од плуте са дрвеним рамом

Јефтино и једноставно решење. Ову таблу можете набавити у свакој књижари. Купите чиоде и побоцкајте по табли, тако да све огрлице, минђуше и наруквице имају места, како се не би запетљале, до чега редовно долази уколико се преблизу.

Прочитајте још: Јефтини ТРИКОВИ за уређење терасе: Направите оазу у три једноставна корака! (ФОТО)

2) Чинијице за накит

Купите неколико плићих посудица (можете да будете креативни што се тиче материјала и дезена), како би могле да стану у фиоку. Поређајте их тако да се не мрдају при извлачењу фиоке. Тежи накит, попут оглица и наруквица од метала или перлица од полудрагог камења, као и онај вреднији, који не желите да виси на отвореном, поређајте по врсти у посудице.

Прочитајте још: Ово су најлепше ВИСЕЋЕ САКСИЈЕ које можете да НАПРАВИТЕ сами! (ФОТО)

3) Кукице за качење

Пронађите лепу грану или квалитетнији офингер (или неки други предмет ког се сетите) и поставите кукице на које ћете моћи да закачите огрлице и наруквице. Осим што је корисно и доприноси бољој организацији простора, изгледаће као оригиналан декоративни предмет у вашој соби.

Прочитајте још: Полица од ОБИЧНИХ блокова - Модеран детаљ за ваш дом уз ова 3 решења! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.