Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Ово су најлепше ВИСЕЋЕ САКСИЈЕ које можете да НАПРАВИТЕ сами! (ФОТО)

Украсите вашу терасу, башту или стан висећим саксијама, које осим што изгледају чаробно, штеде простор.

1621424491_plants-6158420_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Постоје разне варијанте ових саксија, од оних у макраме техници до најједноставнијих модела који се каче најобичнијим кукама.

Избор материјала је на вама, да ли ће то бити канап, жица, дрво или нешто четврто, сасвим је свеједно. Битно је да се уклопи уз амбијент и стил ваше терасе или собе.

Неке од наших предлога, погледајте на фотографијама испод.

Прочитајте још: Пет НЕУНИШТИВИХ биљака за вашу башту: Мирне душе крените на одмор! (ФОТО)

Тренутно најпопуларнија, макраме, техника плетења висећих држача за саксије, идеална је за просторе који су у стилу природног ентеријера, који обилује земљаним тоновима.

Држачи од метала су иделни за станове и просторије које су направњене у модерном стилу. Можете их наћи у црним, сивим, златним и бакарним бојама.

Прочитајте још: Овај раскошан цвет је ОМИЉЕН у народу и цвета у невероватним бојама! (ФОТО)

Ово је најједноставније решење. Обичан канап увежите тако да у њега може да стане сакција, а да је обезбеђена на дну. Шаблон по ком ћете да везујете, одаберите сами. Добићете оригиналне резултате.

Мало канапа и обична грана коју сте нашли у шетњи по шуми, су све што вам треба за креативан детаљ на тераси или у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas