Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Деми Мур објавила видео који је забрнуо пратиоце (ВИДЕО)

Деми Мур све чешће објављује видео клипове из младости, зашто?

1625034194_Dem-Mur.PNG
Фото: Instagram/ screenshot demimoore
Oglas

Сви мисле да Деми Мур (59) стари као "вино", али и она воли да подсети људе на то!

Прочитајте још: НОСТАЛГИЈА: Чим је стигао у Лондон принц Хари је урадио ствар која ће ИЗНЕРВИРАТИ Меган Маркл!

Деми Мур стално објављује слике из младости

Деми Мур је почетком јуна објавила кратак видео клип из филма "Чарлијеви анђели" у којем у бикинију са даском за сурф шета по плажи. Сви су били изненађени зашто је то урадила.

Деми Мур је сада поново објавила клип из 1996. године из легендарног филма "Striptease" у којем је глумила са Арманом Асантеом, Бертом Рејнолдсом и ћерком Румер Вилис. То је култна сцена у којој Деми Мур изводи стриптиз у белој кошуљи. После овог филма глумица је стекла светску славу.

Стриптиз је снимљен пре четврт века!

Видео је потписала кратко: "25 година од Стриптиза" (25 years of Striptease…). Деми Мур је за кратко време побрала 200.000 лајкова. Коментари су, наравно, похвални, али један се глумици нарочито допао:

- Изгледаш врело као и сада - написао је Румер.

Прочитајте још: Наоми Кембел (51) први пут после рођења ћерке најавила ЗЛАТНИ тренд лета (ФОТО)

За "Стриптиз" је добила 12,5 милиона долара

Деми Мур је добила 12,5 милиона долара за ову улогу, што је ставило на врх листе најплаћенијих глумица. Филм је зарадио "брдо пара" у биоскопима, али су га критичари "сасекли".

Поред овог филма, Деми Мур је на врхунцу славе радила "Дух" и "Непристојна понуда". Последњи пут је Деми Мур била у медијима у јануару када је учествовала на модној ревији на Париској ревији моде када су сви закључили да се оперисала до непрепознатљивости.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Деми Мур већ годинама није имала велику улогу. У медијима је присутна захваљујући приватним фотографијама које често објављује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas