Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

ШОК! Процурео СНИМАК ПОЗИВА хитној помоћи након што је Болдвин усмртио колегиницу - Жена вришти и оптужује ОВОГ ЧОВЕКА! (АУДИО СНИМАК)

Послушајте шта је рекла помоћница сценаристе!

1634995268_pjimage--49-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Профимедиа
Oglas

Незапамћена трагедија на филмском сету се догодила када је глумац, Алек Болдвин, опалио из пиштоља, који је требало да буде напуњен "ћорћима" и том приликом усмртио сниматељку Халину Хачинс, а редитеља Џоела Сузу ранио. 

Прочитајте још: ОНИ ЗНАЈУ ИСТИНУ: Откривен идентитет људи који су Алеку Болдвину предали ФАТАЛНИ револвер - Ево шта су радили са пиштољем пре инцидента (ФОТО)

Истрага ће утврдити како је дошло до тога да се у њему нађу прави меци. Објављен је и аудио запис позива Хитној помоћи, упућеног са сета неколико тренутака након пуцњаве.

Помоћница сценаристе оптужила асистента режисера

Позив је упутила женска особа која је одмах рекла шта се догодило на ранчу "Бонанца крик".

"Двоје људи је случајно упуцано на снимању, пиштољ је био реквизит, хитно нам је потребна помоћ", каже жена и објашњава да су сви напустили објекат где је пиштољ опалио.

"Имали смо пробу, не знам да ли су били прави меци. Не знам колико је озбиљно крварење, обоје су само пали, али су свесни. Истрчала сам напоље", каже видно узнемирена жена. Оператерка јој објашњава да постоји низ питања која мора да јој постави, а да би она требало да се потруди да одговори што боље може.

Жена затим одмиче слушалицу и некоме са стране говори "јеси га чуо, го*нар један, асистент режисера, још се дере на мене а он је требало да провери пиштоље, он је одговоран", али онда мушкарац преузима слушалицу и каже да су обоје рањених и даље живи, свесни и да им помаже болничар са сета.

"Јесу, свесни су, нисам сигуран колико је озбиљно, ми нисмо с њима унутра. Мислим да две особе имају по једну простелну рану", каже он а оператерка му затим каже да ће му објаснити како да успори крварење.

"Имамо медицинског техничара на сету, мислим да он то ради већ. Чекајте да проверим да ли могу ближе да приђем... Једна од рањених особа лежи. Крвари. Ми смо код прве капије", говори он.

Послушајте снимак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas