· · Коментари: 1
ПРЕОКРЕТ

Меган Маркл НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Тијару принцезе Дајане неће наследити Лилибет, већ неко ДРУГИ (ФОТО)

Меган Маркл бацила је око на чувену тијару коју је Лејди Дајана носила на венчању са принцом Чарлсом. Међутим, према писању британских медија, тијару неће наследити њена ћерка Лилибет, већ други члан краљевске прородице.

1635085264_megan.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/TODAY

Иако су месеци прошли од скандалозног интервјуа који су Меган Маркл и принц Хари одрадили са познатом водитељком Опром Винфри, фама око бивше војвоткиње никако да се смири.

Једна од чињеница која је и те како подигла прашину јесте и однос међу јетрвама - Кејт и Меган, а колико су натписи далеко отишли, сведочи и то што је прича догурана до тога да се сада војовткиње наводно надмећу и за највреднију ствар коју је покојна Дајана оставила у наслеђе.

Прочитајте још: Меган Маркл ЗАБЛИСТАЛА у боји која је била популарна претходних СЕЗОНА, али јој због једног детаља СВИ ЗАМЕРАЈУ (ФОТО)

Како преноси "Тhe Sun", у питању је скупоцена тијара украшена са преко хиљаду дијаманата, коју је принцеза Дајана носила на свом венчању са принцом Чарлсом.

Наводно је Меган бацила око на ову тијару, сматрајући да је логично да ће припасти њеној ћерки, Лилибет Дајани. Заправо, од момента када је мала Лилибет дошла на свет, Меган је убеђена да ће она једина бити права наследница принцезе Дајане, јер између осталог носи и њено име.

Међутим, њени наводни планови пали су у воду јер тијара неће припасти њеној ћерки, већ неком другом члану краљевке породице.

Наследница једне од највреднијих тијари биће Шарлот, која и сама у свом имену има и име своје баке Дајане. Моћи ће да је носи када одрасте, тврде извори блиски краљевској породици, али није искључено ни да ће морати да сачека сопствено венчање, како би се испоштовале строге процедуре.

Традиција у краљевској породици

Аустралијски часопис "New Idea" тврди да Шарлот зна за тијару и једва чека да је једног дана испроба.

Тијара "Спенсер" била је у Дајаниној породици скоро читав век пре него што ју је носила на дан венчања 1981. године са Чарлсом.

Традиционално, краљевске невесте чекају до дана венчања пре него што први пут носе овакав комад. Меган Маркл је од краљице позајмила тијару за венчање са Харијем 2018. године, која је изворно припадала краљици Марији, али када је у питању Дајанина круна, нажалост мала Лилибет остаће празних руку, преносе британски медији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.