Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

Привлаче НОВАЦ и ПОСЛОВНИ УСПЕХ: Шест биљака које треба држати у ХОДНИКУ поред улазних врата

Сазнајте које биљке према фенг схуију треба да држите у ходнику за новац, срећу и благостање.

1643044544_flowers-g2a5929dc7_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Када желите да оплемените свој животни простор и унесете у њега дух природе, савршен начин јесте да набавите собне биљке. Када у дому имате собне биљке, ваздух у вашој кући ће бити чистији, смањују ниво токсина, али и доносе позитивну чи енергију према фенг шуију.

Један од најважијих делова дома према фенг схуију јесте ходник, предсобље, односно део код улазних врата. Сматра се да је овај простор филтер за енергију која улази и излази из дома, па је важно на њега обратти посебну пажњу како би се добра чи енергија што више задржала у дому.

Прочитајте још: Дечја соба по FENG SHUI-ју: Која правила треба испоштовати када је у питању КРЕВЕТ, БОЈА ЗИДОВА и ДЕТАЉИ?

Препоручују се да у овом простору буду биљке са заобљеним и меким листовима, док треба избегавати оне са оштрим, попут кактуса.

Пахира - верује се да ова биљка штити од негативне енергије која може ући споља, а називају је и дрветом новца, па се сматра да доноси богатство и обиље.

Арека палма - ова биљка има грациозне и лепо лишће за које се верује да блокира лоше погледе и токсичну енергију. Међутим, они имају тенденцију да имају широко лишће. То значи да би требало да имате широк простор поред главних врата да бисте биљку поставили.

Кућна папрат - сјајна биљка за коју се верује да штити од токсичне енергије и спречава да се негативне вибрације уселе у ваш дом. Изгледају бујно софистицирано за модеран изглед дома. Недостатак је што њихово лишће може заузети значајан простор.

Красула - Биљка красула је биљка богатог изгледа са сочним листовима. Њихова симболика богатства чини их тако погодним за улазна врата. Оне су једноставно биљке које привлаче богатство и могу донети више новца свима који су спремни да се брину о њима.

Златна пузавица - Ово је биљка за коју се верује да доноси новац, енергију обиља и чисти енергетски ток. Идеално је да је држите на високој полици или у висећој саксији, тако да њени листови нежно падају.

Бамбус - Биљка бамбуса је једна од најомиљенијих срећних биљака у фенг шуију. Верује се да не само да доноси срећу и елиминише лошу срећу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas