· · Коментари: 0
отворено

Весна Змијанац открила у каквом је односу са зетом Рељом: Одлучила да стане на крај спекулацијама у медијима!

Певачица је одлучила да отворено призна све о односу са Николијиним изабраником

1649662583_vesnazmijanac.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Весна Змијанац

Веснина наследница Николија са Рељом Поповићем има две ћерке, а о односу зета и таште много се писало и нагађало у медијима. Међутим, велика југословенска звезда одлучила је да ипак прекине колање свих тих трачева:

"Ја сам супер као ташта, ја сам увек супер. Ја сам волела да имам сина. А мој Реља је тако мало дивљи, не воли да се мази. Ја га помазим, а он се не да. Много га волим, а воли и он мене" - рекла је Весна недавно у једној емисији.

Прочитајте још: При избору материјала и постављању система термоизолације обавезно обратите пажну на ОВЕ ствати

Даље је признала да не може никако бити у лошим односима са њим:

"Имамо ми наша естрадна мишљења, ја сам мало јарац, он је мало лав, али полако, млад је. Безвезе се пише по медијима, како могу да будем ја у лошим односима с децом? Прво, не стижем, не стижемо да будемо у лошим односима. Сви путују, сви раде и када се видимо треба да будемо у лошим односима? Ма какви" - открила је.

О томе колико су сложни када је у питању  неки проблем, велика звезда бивше Југославија је изјавила:

"Имам много година и много живота иза себе. Нисам хистерична звезда која глуми неко лудило. Сви имамо своје куће, сви имамо своја посла и сви смо као један кад било коме зафали било шта" - поручила је Рељина ташта.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.