Oglas
· · Komentari: 0
otvoreno

Vesna Zmijanac otkrila u kakvom je odnosu sa zetom Reljom: Odlučila da stane na kraj spekulacijama u medijima!

Pevačica je odlučila da otvoreno prizna sve o odnosu sa Nikolijinim izabranikom

1649662583_vesnazmijanac.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Vesna Zmijanac
Oglas

Vesnina naslednica Nikolija sa Reljom Popovićem ima dve ćerke, a o odnosu zeta i tašte mnogo se pisalo i nagađalo u medijima. Međutim, velika jugoslovenska zvezda odlučila je da ipak prekine kolanje svih tih tračeva:

"Ja sam super kao tašta, ja sam uvek super. Ja sam volela da imam sina. A moj Relja je tako malo divlji, ne voli da se mazi. Ja ga pomazim, a on se ne da. Mnogo ga volim, a voli i on mene" - rekla je Vesna nedavno u jednoj emisiji.

Pročitajte još: Pri izboru materijala i postavljanju sistema termoizolacije obavezno obratite pažnu na OVE stvati

Dalje je priznala da ne može nikako biti u lošim odnosima sa njim:

"Imamo mi naša estradna mišljenja, ja sam malo jarac, on je malo lav, ali polako, mlad je. Bezveze se piše po medijima, kako mogu da budem ja u lošim odnosima s decom? Prvo, ne stižem, ne stižemo da budemo u lošim odnosima. Svi putuju, svi rade i kada se vidimo treba da budemo u lošim odnosima? Ma kakvi" - otkrila je.

O tome koliko su složni kada je u pitanju  neki problem, velika zvezda bivše Jugoslavija je izjavila:

"Imam mnogo godina i mnogo života iza sebe. Nisam histerična zvezda koja glumi neko ludilo. Svi imamo svoje kuće, svi imamo svoja posla i svi smo kao jedan kad bilo kome zafali bilo šta" - poručila je Reljina tašta.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas