Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОЗБИЉНЕ ПРЕТЊЕ: Бивши шеф за сузбијање тероризма у Лондону, наводи кроз шта је Меган Маркл прошла током живота у Уједињеном Краљевству

Принц Хари није без разлога забринут за безбедност своје породице

1669799993_profimedia-0365831382-Megan-Markl.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл се наводно суочила са неколико веродостојних претњи, док је живела у Уједињеном Краљевству.

Анил Канти 'Нил' Басу- бивши шеф за борбу против тероризма полиције у Лондону, изјавио је да су упућене 'одвратне и веома стварне' претње војвоткињи од Сасекса, као и њеном супругу принцу Харију, у интервјуу за 'Канал 4 Вести'.

Фото: Схуттерстоцк

-Јавно сам говорио много година о претњи екстремног тероризма у овој земљи, објаснио је он, и додао: ''Да сте видели ствари које су написане и да сте их примали- врсту реторике која је на Интернету, ако не знате шта ја знам, осећали бисте се стално угрожено.''

Прочитајте још: ЕМОТИВНА ПОРУКА ЗА ЕЛТОНА ЏОНА: 'Хвала што си био пријатељ мојој мајци, као и нашој деци', поручују принц Хари и Меган Маркл (ВИДЕО)

Басу је напоменуо да су он и његов тим истраживали наводне претње упућене Меган, и судски 'прогонили' неколико људи који су били умешани. Интервју није изненађење, јер Хари (38) већ неко време јавно изражава бојазан за безбедност своје супруге и њхово двоје деце.
У једном интервјуу, принц је говорио да га је страх за живот супруге, због начина на који су папараци третирали његову мајку, све до трагедије која ју је задесила.
''Историја се понавља'', тврдио је он.

Фото:Профимедиа

Велику улогу у бризи за њихову безбедност, одиграло је одузимање бенефита личног обезбеђења у Краљевству,
након што су одступили са својих званичних улога старијих чланова краљевске породице, и селидбе у Калифорнију 2020. Харијев легални тим је изјавио да се Сасекс породица не осећа безбедно да доведе децу у Енглеску.

Прочитајте још: УЈЕДИЊЕНИ ПОНОВО: Да ли ће се принц Вилијам и принцеза Кејт сусрести са Сасексовима током посете Америци, ове недеље?

Маркл је прошле године рекла да се злостављање на Интернету, са којим се суочила откако се удала у краљевску породицу, било 'скоро неиздрживо', додајући да јој је речено да је она особа са навише 'тролова' на Интернету 2019.године.
Двојица британских тинејџера су осуђени 2019., на затворске казне због оптужби за терор, јер су објавили низ неонацистичких постова на друштвеним мрежама, укључујући називање Харија ''издајником расе'', јер је оженио Меган и претњи да ће убити принца.
Раније ове године, водитељима подкаста суђено је у Лондону зобг наводног прозивања принца Харија да буде ''судски убијен зобг издаје'', због брака са Меган, и због тога што има дете мешовите расе. Тужиоци су наводно изјавили да су дете ови људи назвали ''одвратност''.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas