Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је лепа Хрватица која се удала за најбогатијег принца: Венчање је трајало десет дана (ФОТО)

Принц Абдул Матин од Брунеја, један од најбогатијих људи на планети, оженио се Анишом Исом Калебић, која је пореклом из Хрватске.

1705488755_86480_profimedia-0836857807_orig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након дугогодишње везе, уследило је венчање о ком прича цела планета - почело је 7. јануара, а свечана церемонија трајала је чак десет дана. Уз 5.000 сватова међу којима су били чланови краљевске породице из Саудијске Арабије и Јордана, председник Индонезије ДЖоко Видодо и лидер Филипина Фердинанд Маркос млађи, сви су гледали у младу хрватских корена.

Готово нико није знао ко је Аниша док није објављено да се најбогатији принц жени. Аниша Калебић је ћерка Сити Маријам Исе и Ивице Калебића, познатијег као Адама Биб Абдулаха. Родитељи су јој разведени.

Аниша има и два брата, Даниала и Идриса, као и сестру Марину, док има још четворо полубраће и полусестара из очевих ранијих бракова. Анишин деда Пехин Датук Хаји Иса био је саветник тамошњег султана и суоснивач авио компаније.

Аниша је дипломирала на британском Универзитету у Бату. Напунила је 30 година и основала свој бренд производње одеће од свиле под називом Силк Цоллецтиве. У једном чланку се наводи да је Аниша власнице једне туристичке агенције, као и да обожава спорт. На друштвеним мрежама је радо делила тренутке из свог живота, али се након објаве веридбе повукла.

Њихова љубавна прича је почела када су се упознали преко пријатеља. Принца од Брунеја породица представља народу као скромног младића, али је чињеница да воли да се размеће својим богатством на друштвеним мрежама. Он је четврти син и десето дете султана Хасанала Болкиана и његове друге жене Маријам Абдул Азиз.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas