· · Коментари: 0

11. августа нас очекује последњи СУПЕРМЕСЕЦ: Ова четири хороскопска знака ће доживети ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ

Ова четири хороскопска знака очекују велике промене

1660036699_pexels-george-desipris-1276314.jpg
Фото: Пеxелс

Чак и они који не обраћају много пажње на астрологију воле да знају кад је пун, а кад млад Месец и зато редовно гледају у Месечев календар.

Налазимо се у јеку сезоне Лава и на врхунцу лета, што значи да сунце у последње време заузима централно место.

11. августа ове године, пун месец ће имати свој тренутак када краде сунце и закорачиће у снажан осећај независности. Ова лунација ће такође бити последњи супер месец у години, тако да ће изгледати чак и већи од просечног пуног месеца због своје близине Земљи.

Велике промене се спремају под овим великим лунарним тренутком, па ћете желети да знате како ће пун месец у августу 2022. утицати на ваш хороскопски знак.

Ова иновативна и лунарна енергија нас инспирише да изађемо из наших уобичајених свакодневница и ослободићемо своје душе од емоционалних окова који нас спречавају да будемо оно што јесмо.

Бик

Искористите ову мену да направите паузу, размислите и прилагодите се препрекама које су се недавно појавиле у вашем животу. Ово ће бити добродошло успоравање, посебно у светлу чињенице да их чека пуно фрустрације и динамичног темпа на послу.

Лав

Овај пун Месе посебно ће погодити ваше поље односа, па можете очекивати турбуленте тренутке, бар док не разбистрите главу и не отворите срце. Очекује вас дилема између онога што вам поручује разум, а шта срце. Останите верни својим потребама и жељама, и покушајте да пронађете компромисно решење, оно увек постоји, чак и ако га не видимо најјасније.

Прочитајте још: Враћају се духови прошлости: Ево којим знаковима знаковима следи сусрет са бившим љубавима

Шкорпија

Оно што је извесно да ћете унутар себе осетити борбу између меког, емоционалог дела свог бића и оног који има потребу да се заштити. Такође, овај период ће обојити ваше озбиљне намере, односно потези који би могли да се односе на читав ваш живот. То може да буде куповина или најам животног простора или обнављање или ревидирање односа са неким веома блиским у оквиру породице - родитељима, браћом и сестрама... Такође, ово може и да се односи на потенцијални прелазак у заједнички простор са емотивним партнером, те напуштање родитељског дома.

Водолија

Ово ће за Водолије бити веома интезиван период, у ком ће добити снагу да прихвате све своје ексцентричности и да их убудуће без стида покажу свету. Будите слободни да се понашате неконвенционално и да се отварате емоционално. Иако ћете бити веома озбиљни, то не значи да ћете се осећати лоше; управо супротно - пратиће вас осећај да је све исправно и баш онако како треба да буде.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.