Oglas
· · Komentari: 0

Vraćaju se duhovi prošlosti: Evo kojim znakovima znakovima sledi susret sa bivšim ljubavima

U avgustu će se pojedini znakovi susresti sa osobama iz prošlosti

1659700858_bivse-ljubavi.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Tri horoskopsa znaka će se u avgustu naći u nedoumici, da li se vratiti osobama sa kojima su nekada bili, ili nastaviti svojim putem dalje.

Pročitajte još: Astrolozi su otkrili koji HOROSKOPSKI ZNACI mogu imati savršenu ljubavnu vezu

OVAN

Zbog pet retro planeta može desiti da im se vrati stari partner u život. To je povezano kroz posao… ili su nekada radili zajedno ili su se preko posla upoznali. Pored te prilike otvara se mogućnost da vas kontaktira poslodavac za kojeg ste nekada radili…

BIK

Avgust vam sprema ljubavnu prošlost. Sam mesec je poprilično naporan za vas. Želite da date fokus poslu ali tu stvari stoje zacementirano. To vas iscrpljuje. Dok vi tapkate u mestu ljubav iz prošlosti kuca na vrata. To je ljubav koju ste davno zakopali na dnu srca. Bila je velika i jaka… sada je tu i vi odlučlite da li joj dajete još jednu šansu.

LAV

Zbog energije ovaj mesec fenomenalan. Vi pucate od samopuzdanja. Radite i ostvarujete poslovne uspehe, flertujete i svesni ste svog seksipila. Baš kroz taj ludi fler se može desiti da naletite na osobu iz prošlosti! Tada padaju sve maske jer vas ta osoba jako dobro poznaje i svesna je koliko vam je značila u životu i kakav je trag ostavila. Razvoj situacije isključivo zavisi od vas.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas