Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака која НАЈДУЖЕ ЖИВЕ: Они су витални и младолики, а могу догурати и до 100-те

Погледајте којим знацима су звезде подариле дуг живот

1658658112_astrology-4541008_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Астролози су навели знакове Зодијака који имају најбоље предиспозиције да доживе дубоку старост!

Према званичној статистици, људи у 21. веку у просеку живе око 70 година - неки више, други нешто мање. Али има и оних који су имали срећу да виде неколико промена власти, да одгајају не само децу, већ и унуке и праунуке. Људе који су "превалили" 85. годину сматрамо дуговечним, а ево којим знацима је то записано у звездама...

ДЕВИЦА

Девица има потребу да све зна, невероватно је радознала и темељна. А здрав начин живота, дијете и вежбе које позитивно утичу на фигуру спадају у њен домен интересовања. Осим тога, Девице не заборављају да редовно иду код лекара. Врло често чак превентивно. Као резултат, кад дођу у педесете, већ су гуруи здравог начина живота, а не пропуштају прилику да другима деле савете о томе како треба да се хране, које вежбе чувају виталност и слично...

Прочитајте још: Звучи ЛУДО, али ради! Ево како да нађете изгубљене ствари уз помоћ ДРЕВНЕ НУМЕРОЛОШКЕ методе

РАК

Људи рођени у знаку Рака врло често живе више од 90 година. Истина, ово није до распореда звезда, већ они једноставно воде здрав начин живота! Да, да, Ракови често воле неку врсту спорта у младости, прате своју тежину и придржавају се препорука тренера и лекара до краја живота.

БИК

Овај хороскопски знак је можда једини који може да захвали својим прецима за добро здравље. Осим тога, њима је неопходна хармонија у животу, а та два у комбинацији су кључни фактори да би се дочекала дубока старост. Међу Биковима има доста оних који су прешли не само праг од 90 година, већ су прославили и 100. годишњицу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas