Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

6 НАЈВАЖНИЈИХ ДАТУМА У АПРИЛУ 2024! Драстичне и брзе промене у љубави и послу, КРАЈ МЕСЕЦА је печат за целу годину

Астрологија открива најважније догађаје у априлу 2024. године!

1711535193_shutterstock_448008574.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за април 2024. године доноси велике промене многим знацима хороскопа. Мада ће га обележити ретроградни Меркур, звезде кажу да неће свима помрсити конце. Помрачење у Овну и пун Месец у Шкорпију захтеваће од наредног месеца да потпуно промени судбину многих - интензивно, драстично, брзо. Оваква промена се не дешава често, јер је број промена у априлу 2024. запањујући!

Све почиње 1. априла, када наступа датум између помрачења. На овај дан су могући догађаји који ће бити највеће изненађење и кармичке природе. Вероватно ће највише утицати на односе са другим људима, јер се помрачење дешава у знацима Ован-Вага, који управљају сфером осећања.

Следећи датум који доноси хороскоп је 8. април. Имаћемо помрачење и млад Месец у Овну, који је одговоран за прилично снажан напредак. Тада можете да задовољите све своје интересе. На пример, одлично је време да покренете важан пројекат или започнете везу.

После овога, 12. априла, доћи ће до коњункције Меркура и Сунца у Овну, што доводи до скривених и мистериозних односа, идеја или неких пројеката. Шест дана касније, 18. априла, Венера се повезује са чвором будућности. На овај дан многи људи могу да упознају своју сродну душу или ће почети драматичне промене у постојећим односима.

Ипак, један од главних догађаја не само априла, већ и целе године биће коњункција Урана и Јупитера у Бику. То је енергија драстичних финансијских и стамбених промена које могу да утичу буквално на све људе. Почиње 18. априла и трајаће до 21. априла. Месец април се завршава моћним пуним Месецом у Шкорпији 24. априла, који ће бити повезан са променама у финансијским и интимним сферама живота. Дакле, некога може да сачека подела имовине, а неко може да прекине дугу везу.

(Мондо)

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas