Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

6 највећих НАРЦИСА зодијака: Они мисле да су најбољи у свему

Они су опседнути собом

1659435991_astronomical-clock-408306_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Пријатељство или веза с неким ко је нарцисоидан може бити поприлично изазовна. Иако се у почетку могу чинити шармантнима, временом увиђате да им је стало само до себе. Када загребете испод површине, схватате колико су хладни, прорачунати и спремни да употребе сва средства како би добили оно што желе. Укратко, ваш однос јако брзо може постати токсичан.

Помоћу астрологије, можда ћете брже моћи уочити "ред флагове". Наиме, доносимо вам попис 6 најнарцисоиднијих хороскопских знакова, од оних помало таштих до потпуно опседнутих собом.

1. Ован

Ован је најнарцисоидни знак. Претерано су усресређени на преживљавање и учиниће све што могу да се одрже. Ован на неки начин користи нарцисоидност као заштитни механизам. Без нарцисоидности, Ован не би био здрав. Они имају еволуцијску сврху да буду независни. Ако се Ован ослања на било кога другог, спутава самог себе, каже Марqуардт.

Проблем настаје када Ован користи своју неовисност као оружје. Иако могу бити егоцентрични, то није увек лоше. 

Прочитајте још: Коме август доноси љубав? Овај знак ће сродну душу упознати на послу

2. Лав

Лавова личност долази с драмом, интензитетом и стилом. Када је изван равнотеже, лако могу склизнути у бескрајну потребу за пажњом. Лавови могу користити свој природни шарм како би увукли друге у нарцисоидне односе, стално им је потребно све више и више времена, пажње и дивљења.

Иако њихова нарцисоидност може погодити људе, она долази из пуно дубљег места, јер Лавови само желе бити цењени и признати, каже Марqуардт.

3. Јарац

Јарци ће учинити све за успех, а понекад то значи гажење по другима. Јарац може постати арогантан и осећати да има право на моћ, а да је није заслужио.

Он је вођа јер подиже друге, док други газе све остале на свом путу до успеха. Међутим, успех није тако сладак након што су спалили те мостове.

4. Шкорпија

Шкорпија се поиграва с другим људима. Овај знак је нарцисоидан, 'али подсвесно', каже Марqуардт, па често не схватају да манипулишу другима. Иако се на почетку чине безопасни, с временом Шкорпијина подсвесна жеља да се заштити негативно се одражава на људе који их највише воле. Шкорпија може бити знак који је зависан од других. Они воле да искористе ваше ресурсе у своју корист. Ако вам Шкорпиони црпе енергију или ресурсе, видећете колики нарциси могу бити, тврди Марqуардт.

5. Стрелац

Стрелцу је потребан осећај слободе, али реалност је да се живот своди на односе с другима. Када искусите Стрелчево брзоплето доношење одлука, помислићете да делују само из личног интереса, што се брзо може развити у нарцисоидне особине, каже Марqуардт. Али како би се зближили с неким, Стрелчеви ће открити своје планове пре него што се остваре. Дајући те информације, олакшава се бол коју осећају други знакови када Стрелац одлучи да дође и оде када год одлучи, додаје Марqуардт.

Осим тога, Стрелац увек тражи начине да остане у центру пажње. Ако удовољите Стрелцу и добије оно што жели, пожалићете. Ако се петљате с њима, неће вас поштедети.

6. Водолија

Док су Водолије на гласу као отворене и слободоумне, заправо могу да буду претерано фиксирани на одређене чињенице и мишљења. Понекад им може бити тешко да сагледају ствари из туђе перспективе. Они користе своју комуникативну енергију ваздушног знака како би вам наметнули одређени став, а ако се не слажете с њима, неће бити спремни да чују вашу страну приче, рекао је астролог и стручњак за тарот Рyан Марqуардт за БестЛифе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas