Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

7 ПЛАНЕТА ЋЕ ИЋИ РЕТРОГРАДНО ОВОГ ЛЕТА: Ево шта то значи и КАКВЕ ПРОМЕНЕ доноси сваком знаку

Астролошки гледано- држите се чврсто током овог планетарног плеса

1688296199_shutterstock_2116255859-horoskop.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Током лета 2023, седам звучних планета ће бити у ретроградном ходу у исто време, говори астролошкиња за Тодаy.

Реч ''ретроградно'' има тенденцију да изазове осећај језе за следбенике атрологије. Ретроградни Меркур, на пример, је застрашујући транзит који се дешава три пута годишње и за који се каже да успорава комуникацију.

Ретроградно има сличан ефекат и на друга планетарна тела. Транзит делује као нека врста хендикепа, ометајући начин на који сијају. Ова појава се дешава када се чини да се планета креће уназад у својој орбити. Ово су оптичке илузије, али се и даље сматра да имају утицај на астролошком нивоу.

Ево шта треба да знате о ретроградностима лета 2023.које ће створити атролошки набој.

Које су планете ретроградне у лето 2023?

ПЛУТОН (од 1.маја до 10.октобра)

Ретроградни Плутон почиње у Водолији, а затим улази у Јарца 11.јуна. Старе борбе за моћ и некадашње ситуације ''у тројству'' биће поново отворене и преиспитање, да бисмо видели како можемо да учимо и растемо из њих.

САТУРН ( од 17.јуна до 4.новембра)

Ретроградни Сатурн у Рибама, представља тренутак размишљања у којем одлучујемо како да остваримо своје циљеве за будућност. Односи ће бити тестирани, јер одлучујемо у кога и у шта да уложимо своју енергију.

НЕПТУН ( од 30.јуна до 6.децембра)

Наша интуиција можда није тако добра као обично, када је Нептун ретроградан у Рибама. Можда ћете почети да верујете у приче које сами себи говорите, чак иако нису истините.

ВЕНЕРА ( од 22.јула до 3.септембра)

Ретроградна Венера у Лаву ће вас натерати да чезнете да великим изјавама љубави и наклоности. Што мање
пажње добијемо, то ћемо је више желети. Ово важи и за новац и финансије.

МЕРКУР ( од 23.августа до 15.септембра)

Ретроградни Меркур у Девици ће вратити бивше партнере, и стари љубавни пламен. Овај транзит ће нас одвести лице у лице са прошлошћу, и добром и лошом.

УРАН (од 28.августа до 27.јануара 2024)

Планета промене креће малим корацима ка еволуцији, док је ретроградна у Бику. Живите дан по дан, да бисте избегли раст фрустрација током овог периода.

ЈУПИТЕР (0д 4.септембра до 30.децембра)

Ретроградни Јупитер у Бику може се показати корисним. Овај транзит нас подстиче да правимо прорачунате ризике, уместо да ускачемо целим бићем без разматрања. У суштини, читајте између редова.


Како ће ретроградност утицати на ваш Сунчев знак?

Ован

Направите финансијски план, и запамтите- продаја је ваш пријатељ. За сваки случај, сачувајте рачуне, ако се предомислите око куповине.

Бик

Мало по мало, процветаћете у оно што желите да будете. Немојте вршити пристисак на себе да се трансформишете одједном, јер је то немогуће.

Близанци

Искориститие своју харизму да елегантно прођете кроз старе ситуације, у којима не желите да учествујете. Превазишли сте их, а ако људи пројектују негативност на вас, игноришите оих и фокусирајте се на себе.

Рак

Ваше комуникацијске способности могу унети конфузију међу вашим пријатељима и вољенима. Будите јаснији са оним што желите рећи, да бисте избегли неспоразуме.

Лав 

Можда се осећате да не добијате довољно пажње од других, али реалност је да се они баве сосптвеним проблемима. Уместо да говорите о својим фрустрацијама, понудите саосећање својим пријатељима.

Девица

Желите да одете на одмор више од свега. Дозвола да живите неко време са руком у песку- одобрено!

Вага

Границе су обавезне овог лета. Постављање јасних граница, ће осигурати да људи не искористе вашу љубазност.
Тада се нећете замарати проблемима других људи, и можете решити своје.

Шкорпија

Односи се мењају, јер Јупитер и Уран додају осећај узбуђења који би могао да доведе до тога да будете поново са својим партнером. Будите отворени за нестабилне обрасце, који су пред вама овог лета.

Стрелац

Нећете имати стабилност у раду док се ретроградности не разбистре. Ваш шеф би могао да учини да се осећате као да сте заменљиви, иако нисте, што би вам могло изазвати много анксиозности. Дишите кроз покрет..

Јарац

Иритантне ситуације на послу. Можда се осећате усамљено, јер су ваши пријатељи заузети својим животима. Усамљеност може бити тешка, због чега би требало да покушате да стекнете нова пријатељства.

Водолија

Ваши вољени пролазе кроз проблеме, које стављају на ваша рамена. Биће тешко управљати њиховим различитим карактерима и створити мост који их спаја. Позовите своје моћи Водолије оријентисане на заједницу!

Рибе

Ваша неизвесност у погледу будућности ваших веза, може довести до тога да унапред створите дистанцу. Немојте се удаљавати од оних до којих вам је стало, док не видите црвене заставице у вези. До тада, можете остати ту где сте.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas