Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за септембар 2022: Стиже ПЕТ ретроградних планета! Ево како ће се одразити на знакове

Септембар нам доноси пет ретроградних планета Јупитер, Сатрурн, Нептун, Плутон, Уран и господин Меркур.

1660910595_planete.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Меркур креће у свој ретро ход десетог септембра. Немојте се плашити ретро Меркура као и свих осталих планета јер су оне ту да нас врате на неку ситуацију или догађај из прошлости како би реално сагледали ситуацију и донели  исправну одлуку.

Прочитајте још: Израчунајте свој број ЖИВОТНЕ СТАЗЕ: Да ли вам је предодређен пут ПАСИВНОСТИ или упорности?

 

Овај месец можемо да искористимо да се вратимо дубоко у себе и да откријемо дубине наше душе. Прецизније да ослушнемо нашу душу да чујемо шта нам шапуће. 

Савет је да никако не реагујемо на прву лопту, да застанемо одбројимо до десет па тек онда кажемо. Меркур је ретро и он влада између осталог комуникацијом па се може десити да наше речи буду погрешно протумачене.

Стрпљење и мудрост су речи за септембар месец.

Како ће се септембар са ретро планетама одразити на знакове хороскопа:

Ован

Септембар вам доноси спор темпо на свим нивоима. Вама то ствара напетост и нервозу па ћете пожелети да кренете “краћим” путем што вам се никако не саветује јер ће вам се све обити о главу!

Бик

Вама септембар доноси успех на пољу финансија као и у љубавним односима. Једино што може да угрози љубав сте ви ако кренете да мислите много унапред. Усресредите се на садашњи тренутак а све остало препустите звездама.

Близанци

Иако су планете ретро вама стоји велики успех поготово када су ваше идеје и циљеви у питању. Слободно крените у реализацију!

Рак

Искористите овај месец да застанете и полако пречешљате све ваше идеје и циљеве. Немојте пошто пото отварати врата која не можете да отворите.

Лав

Прошли месец је био одличан за каријеру али овај тражи стрпљење. Неће бити већих проблема једино што ће све ићи успорено, касниће рокови а ви ћете бити нервозни.

Девица

Ви добијате ветар у леђа од планета. Биће све успорено али вас то неће оптерећивати. Сада је идеално време за напредак у катијери који ће вам се и десити као и увећање финансија.

Вага

Свађе у љубавним односима. Занемарујете партнера, не чујете његову душу што доводи до разлаза.

Шкорпија

Слободним Шкорпијама следи велика љубавна прича! Заузете могу због партнера да изгубе самопуздање. На послу се ствари одвијају успорено.

Стрелац

Сада станите и попричајте са собом. Доста ствари треба да се реши. Застој очекујте на послу поготово ви који чекате потписивање уговора. Од средине месеца ствари се поправљају.

Јарац

Врхунац своје каријере очекујте у септембру! То вам доноси финансијски мир који је вама преко потребан. Са друге стране занемарујете људе блиске око себе. Баланс је за вас кључна реч.

Водолија

Препорука је да не започињете нове послове већ да се држите постојећих. Од средине месеца ствари се поправљају. Искористите овам месец за преиспитовање својих планова.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ова три хороскопска знака ће СРЕЋА пратити наредне 3 године

 

Рибе

Помало хаотично спор месец. Превише очекивања која ће се реализовати али уз велико кашњење због ретроградних планета а вама ће то створити нервозу па се може десити да кажете нешто што не мислите или да уђете у конфликт.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas