· · Коментари: 0
АСТРО

Астролог Душан Величковић: Хороскоп нам је предодредио животну мисију

Астролог Душан Величковић испричао је шта нам звезде говоре

1633935341_dusan-1.jpg
Фото: Принтсцреен/ТВ Хаппy

Наш најпознатији астролог Душан Величковић данас је у емисији „Викенд на К1“  отворено причао о својој професији . Он је изнео свој став о људима који не верују у астрологију.

Прочитајте још: Астролог изнео детаљну прогнозу: Ово је НАЈГОРИ РЕТОГРАДНИ Меркур до сада: Лудачка комбинација на небу!

Постоје две врсте људи који не верују  у астрологију. Једни су људи који не желе да прихвате чињеницу да постоји виша сила која може да утиче на њих, а други су људи којима астрологија треба као изговор. Оно у шта верујемо креира наш живот и једино та вера може да нам помогне- закључио је Душан.

Душан види астрологију као гимнастику за паметне људе који свој живот желе да синхронизују са „невидљивим енергетским ветровима“, за које сматра да постоје милионима година и тврди да су их људи открили пре пар хиљада година.

-  У Србији још увек водимо полемику да ли треба да верујемо у астрологију или не, а у Француској се слави Дан астрологије.

Познати астролог је затим објаснио значај своје професије у људским животима

-  Од наше способности да се прилагодимо  енергетским ветровима зависи колико ћемо бити здрави, успешни, задовољни и безбрижни, јер ако смо под стресом онда смо увек подложни проблемима.

На шта треба обратити пажњу док траје ретроградни Меркур?

- Треба да пазимо шта обећавамо за време ретроградног Меркура и да се трудимо да то не буде нешто озбиљно или круцијално. – Душан је упозорио да треба да пазимо и шта причамо другима. - Људи кажу многе ствари које не мисле, зато треба да водимо рачуна да нам то после не буде камен око врата, јер ми смо власници само неизговорених речи. 


Зашто је хороскоп важан за нашу животну мисију?

- Хороскоп нам је предодредио животну мисију. Зато када питате некога шта је у хороскопу, ви га несвесно питате од каквог је материјала направљен. Сви се рађамо са мисијом и животним путем. Многи људи побегну од ње, неком линијом мањег отпора, по угледу на неког другог. Само 20% људи живи своју мисију а осталих 80% не размишља о мисији већ о преживљавању.

Душан је ексклузивно открио ко су му муштерије

- Код мене долазе људи којима помажем да донесу праве одлуке у одређено време и остваре најбољу верзију свог живота. Све је записано у линијама среће, а када уклопимо наталну карту и хороскоп ми знамо кад је идеалан период за неки важан животни подухват - закључио је Душан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.