Oglas
· · Komentari: 0

Astrolog izneo detaljnu prognozu: Ovo je NAJGORI RETOGRADNI Merkur do sada: Ludačka kombinacija na nebu!

Merkur je od 27. septembra započeo retrogradni hod u znaku Vage koji će trajati tri nedelje. Dobra vest jeste što je to poslednji retrogradni Merkur u 2021. godini.

1633680133_astrolog.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Važan astrološki fenomen jeste i mlad Mesec u znaku Vage koji se upravo dešava i koji će, kako tvrde astrolozi, snažno uticati na našu sudbinu.

Kakav nam period donosi Mlad Mesec, i kakve nam situacije namešta retrogradni Merkur, rekao je astrolog Dušan Veličković.

– Merkur je planeta logike i inteligencije, koja šalje radiotalase i mi to upijamo. Kad je retrogradan, tera nas da se okrenemo ka prošlosti a mi hoćemo da idemo sve više napred. Tera nas da vidimo ko nas je to povredio u prošlosti, mi sada imamo i mlad mesec na 30 stepenu vage, a tu se već nalazi Mars. Zamislite vi sad 3 planete na jednom mestu i to pod nesrećnim sazveđem zvanim „Gavran“. Ovo je aspekt laganja i neiskrenosti, izgovori do kraja ovog meseca ne vrede. To je jedna ludačka kombinacija na nebu. – rekao je Veličković.

Vaga je pozornica na kojoj će se ova predstava odvijati od 27. septembra do 18. oktobra, i otvoriće se teme odnosa, udruživanja i razdruživanja, ugovora, prava, pravde i položaja žena u društvu.


Ne kupujte, biće popust!

Ako sačekate sa kupovinom, često se dešava da ono što ste želeli posle nekoliko nedelja bude na popustu. Ako je vaš sastanak otkazan, imaćete više vremena da prikupite više informacija i da se bolje pripremite.

Merkur je ponovni susret

Lepa strana ovog fenomena su susreti i ponovno povezivanje sa članovima porodice i prijateljima. Ako se pojavi neka osoba iz prošlosti, verovatno postoji važan razlog za to, možda treba nešto da uradite zajedno.

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas