Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИРАЈТЕ БОЈУ ПРЕМА ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ: Сматра се да доносе позитивну енергију

Сваком хороскопском знаку одговарају одређене боје

1716888108_shutterstock_2223346705-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Особе рођене у знаку овна су храбре и независне природе. Овнови су често енергични, амбициозни и имају јаку личност. Веома добро им стоје нијансе наранџасте и црвене, које подстичу на акцију и авантуру. Када осете да треба да успоре, ту је нежна плава која доводи нервни систем у мирно стање.

Бик

Ово је земљани знак, познат по својој поузданости и практичности и веома цени материјално богатство и удобност. Нијансе природе ће им помоћи да се осећају још складније: беж, браон и тамно браон тонови су добитна комбинација.

Близанци

Близанци су ваздушни знак. Веома су радознали и лако се прилагођавају, захваљујући јаким комуникационим вештинама. Одговараће им енергичне и амбивалентне комбинације нијанси: ваздушно плава са розе, зелена са белом, енергична наранџаста са мирном плавом.

Рак

Рак је водени знак, представници овог знака су емотивни, осетљиви и имају јаку интуицију. Веома су брижни према својој породици, воле удобност дома. Пешчане нијансе ће им помоћи да пробуде осећај топлине и припадања, а у комбинацији са плавом су савршена опција.

Лав

Лавови су познати по самопоуздању, амбицији и лидерским квалитетима. Често су у центру пажње, па им погодују црвени тонови, али у балансу са белом или беж бојом.

Девица

Девице су веома практичне и воле детаље. Поуздане су и воле рад. Пристају им основне беж и браон нијансе, помажу им да буду у складу са природом. Како је то земљани знак, добро се стапа са баш таквим тоновима.

Вага

Вага је ваздушни знак, одликује се дипломатијом и шармом. Важни су им хармонија и правда, теже сарадњи и договору. Нијансе љубичасте, златне, зелене и боје брескве помоћи ће им да осете равнотежу и храмонију. Ваге често проналазе адекватне компромисе, па им одговара и плава боја у различитим нијансама.

Шкорпија

Шкорпије су страствене и одлучне природе. Проницљиве су и лако осећају шта друга особа мисли и како се осећа. Црна ће помоћи припадницима овог знака да нагласе мистериозну страну своје природе. Тамни тонови браон боје допринеће самоуверености и озбиљнијем изгледу припадницима овог знака.

Стрелац

Стрелац је познат по оптимизму и љубави према истраживању. Стрелци воле да филозофирају и теже личној слободи. Лако привлаче људе својим идејама. Зелене нијансе помажу Стрелцу да расте и развија се, а жута, боја интелигенције, унеће живост и богатство у изглед.

Јарац

Припадници овог знака су веома амбициозни и дисциплиновани. Стрелац је спреман да преузме одговорност и увек тежи успеху. Воли да поставља дугорочне циљеве у послу. Контраст беле и црне ће подржати одлучност Јарчева. Ова комбинација је веома строга и оставља утисак одмерености и сведености.

Водолија

Водолија тежи индивидуалности, бави се развојем интелигенције и држи се хуманитарних вредности. Припадници овог знака су веома креативни, независни и воле да траже нестандардна решења. Цене пријатељство и комуникацију. Светле нијансе зелене, розе, плаве и боје јоргована ће помоћи да се истакне њихова опуштена природа.

Рибе

Представници овог знака су осетљиви и маштовити. Имају дубоку везу са својим емоцијама и духовним делом личности. Интуиција им је веома изражена, што ће се уклопити уз ружичасте тонове. Нијансе љубичасте ће унети енергију и динамику у њихов живот.

(Лепа И срећна)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas