Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОЈА ВАШЕ ЗОДИЈАЧКЕ МОЋИ: Откријте која је ваша

Боја ваше зодијачке моћи је нешто што можете да користите како бисте истакли и побољшали најбоље квалитете свог знака

1710404177_shutterstock_2274528153--1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Без обзира да ли сте одрастали имали омиљену одећу коју сте одбили да скинете или кућни декор који се у великој мери ослања на једну шему боја, велике су шансе да вас привлаче одређене нијансе. И постоји разлог за то, јер, како се испоставило, сваки хороскопски знак има одређену боју моћи!

Боја ваше зодијачке моћи је нешто што можете да користите како бисте истакли и побољшали најбоље квалитете свог знака. Занима вас која је ваша моћна боја? Наставите да читате да бисте видели детаљан преглед за сваки знак.

Ован: Црвена

Боја снаге за срећног, смелог Овна је црвена. Ово је ватрени знак, познат по својој страсти, мотивацији, одлучности, лидерским способностима и љубави према авантурама, па није ни чудо што црвена, боја позната по интензитету, романтици, слављу, опасности и узбуђењу, представља овај снажан знак. Ставите црвени кармин да бисте рекли свету да сте главни.

Бик: Зелена

Земља увек има зеленило — поуздано је и доследно, баш као Бик, због чега је толико прикладно да је то боја моћи овог знака. Зелена је позната по расту, опуштању, повезаности, спокоју, невиности и поузданости. Носите зелено када желите да се осећате приземљено.

Близанци: Жута

Сунчано жута је светла и инспиративна, што значи да је савршена боја за оптимистичне Близанце. Овај знак је познат по томе што је отворен, интелигентан и лагодан, сличан жутој, која је позната по срећи и оптимизму.

Рак: Бела и Сребрна

Лојални, интуитивни, брижни и осетљиви, Ракови имају двоструку моћ, белу и сребрну. Као блистави дијаманти, чиста постељина и празна платна, ове боје су познате по чистоћи и лепоти. Ношење белог или сребрног може помоћи Раковима да се осећају смирено, утешено и да не губе наду.

Лав: Златна

Када Лавови желе да се издвоје из гомиле и осећају се као најпоузданији, требало би да носе злато! Ова боја се традиционално повезује са краљевством, богатством, успехом и екстраваганцијом, тако да ћете се осећати позитивно, великодушно и као звезда каква јесте.

Девица: Зелена и смеђа

Девице су практични, одани пријатељи, перфекционисти и усмерени на самоусавршавање. Ово је земљани знак, па је прикладно да су његове боје зелена и браон. Ове боје се налазе у природи, при чему је смеђа поуздана и мудра, а зелена свежа, здрава и окрепљујућа.

Вага: Роза и плава

Ваге су љубитељи равнотеже, мира, великодушности и попустљивости. Боје снаге овог знака су ружичаста и плава, које изгледају супротно, али заправо уравнотежују једна другу. Роза је умирујућа, повезана са љубављу, женственошћу, оптимизмом и добротом, док је плава обнављајућа, повезана са океаном или небом, искреношћу, интелектуалношћу и промишљеношћу.

Шкорпија: Црна

Можда најмистериознији знак зодијака, Шкорпије су храбри, амбициозни, тајновити и самопоуздани. Њихова боја је црна, која је позната по томе што је софистицирана и моћна. Охрабрите своју снагу и радозналу природу тако што ћете носити црно.

Стрелац: Љубичаста

Стрелац се осећа још друштвеније, забавније, искреније и спонтаније када носи своју моћну боју: љубичасту! Ова боја је позната по луксузу, племенитости, мудрости, достојанству, грациозности, мистицизму и смирености, па се окружите љубичастом да бисте се осећали позитивније, отвореније и друштвеније.

Јарац: Смеђа и сива

Јарчеви су познати по томе што су дисциплиновани, одговорни, приземни, реалистични и вредни радници. Њихове моћне боје су браон и сива, које су обе неутралне нијансе које су главне компоненте сваке одеће или дома. Смеђа је повезана са озбиљношћу и стабилношћу, а сива је позната као неутрална, неодлучна, између црне и беле, стабилна, зрела и помало мистериозна. Ово такође описује Јарца, који не воли да буде у центру пажње.

Водолија: Плава

Креативна, друштвено свесна, независна, друштвена и јака, боја моћи Водолије је плава. Ово је јарка, лепа боја која доноси мир и радост посматрачу. Плава је повезана са уметношћу, накитом, водом, промишљеношћу, спокојем и спокојем. Носите плаво да каналишете своју уметничку страну и осећате се смирено.

Рибе: Светло зелена

Рођендани Риба су непосредно пред пролеће, тако да је њихова моћна боја лепа, свежа светлозелена. Овај знак је познат по томе што је емотиван, емпатичан, креативан и духован, а зелена је повезана са новим растом, здрављем, природом, опуштеношћу, везом и виталношћу. Окружите се зеленилом тако што ћете отићи у шетњу природом да бисте се осећали освежено.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas