Oglas
· · Komentari: 0

BOJA VAŠE ZODIJAČKE MOĆI: Otkrijte koja je vaša

Boja vaše zodijačke moći je nešto što možete da koristite kako biste istakli i poboljšali najbolje kvalitete svog znaka

1710404177_shutterstock_2274528153--1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Bez obzira da li ste odrastali imali omiljenu odeću koju ste odbili da skinete ili kućni dekor koji se u velikoj meri oslanja na jednu šemu boja, velike su šanse da vas privlače određene nijanse. I postoji razlog za to, jer, kako se ispostavilo, svaki horoskopski znak ima određenu boju moći!

Boja vaše zodijačke moći je nešto što možete da koristite kako biste istakli i poboljšali najbolje kvalitete svog znaka. Zanima vas koja je vaša moćna boja? Nastavite da čitate da biste videli detaljan pregled za svaki znak.

Ovan: Crvena

Boja snage za srećnog, smelog Ovna je crvena. Ovo je vatreni znak, poznat po svojoj strasti, motivaciji, odlučnosti, liderskim sposobnostima i ljubavi prema avanturama, pa nije ni čudo što crvena, boja poznata po intenzitetu, romantici, slavlju, opasnosti i uzbuđenju, predstavlja ovaj snažan znak. Stavite crveni karmin da biste rekli svetu da ste glavni.

Bik: Zelena

Zemlja uvek ima zelenilo — pouzdano je i dosledno, baš kao Bik, zbog čega je toliko prikladno da je to boja moći ovog znaka. Zelena je poznata po rastu, opuštanju, povezanosti, spokoju, nevinosti i pouzdanosti. Nosite zeleno kada želite da se osećate prizemljeno.

Blizanci: Žuta

Sunčano žuta je svetla i inspirativna, što znači da je savršena boja za optimistične Blizance. Ovaj znak je poznat po tome što je otvoren, inteligentan i lagodan, sličan žutoj, koja je poznata po sreći i optimizmu.

Rak: Bela i Srebrna

Lojalni, intuitivni, brižni i osetljivi, Rakovi imaju dvostruku moć, belu i srebrnu. Kao blistavi dijamanti, čista posteljina i prazna platna, ove boje su poznate po čistoći i lepoti. Nošenje belog ili srebrnog može pomoći Rakovima da se osećaju smireno, utešeno i da ne gube nadu.

Lav: Zlatna

Kada Lavovi žele da se izdvoje iz gomile i osećaju se kao najpouzdaniji, trebalo bi da nose zlato! Ova boja se tradicionalno povezuje sa kraljevstvom, bogatstvom, uspehom i ekstravagancijom, tako da ćete se osećati pozitivno, velikodušno i kao zvezda kakva jeste.

Devica: Zelena i smeđa

Device su praktični, odani prijatelji, perfekcionisti i usmereni na samousavršavanje. Ovo je zemljani znak, pa je prikladno da su njegove boje zelena i braon. Ove boje se nalaze u prirodi, pri čemu je smeđa pouzdana i mudra, a zelena sveža, zdrava i okrepljujuća.

Vaga: Roza i plava

Vage su ljubitelji ravnoteže, mira, velikodušnosti i popustljivosti. Boje snage ovog znaka su ružičasta i plava, koje izgledaju suprotno, ali zapravo uravnotežuju jedna drugu. Roza je umirujuća, povezana sa ljubavlju, ženstvenošću, optimizmom i dobrotom, dok je plava obnavljajuća, povezana sa okeanom ili nebom, iskrenošću, intelektualnošću i promišljenošću.

Škorpija: Crna

Možda najmisteriozniji znak zodijaka, Škorpije su hrabri, ambiciozni, tajnoviti i samopouzdani. NJihova boja je crna, koja je poznata po tome što je sofisticirana i moćna. Ohrabrite svoju snagu i radoznalu prirodu tako što ćete nositi crno.

Strelac: LJubičasta

Strelac se oseća još društvenije, zabavnije, iskrenije i spontanije kada nosi svoju moćnu boju: ljubičastu! Ova boja je poznata po luksuzu, plemenitosti, mudrosti, dostojanstvu, gracioznosti, misticizmu i smirenosti, pa se okružite ljubičastom da biste se osećali pozitivnije, otvorenije i društvenije.

Jarac: Smeđa i siva

Jarčevi su poznati po tome što su disciplinovani, odgovorni, prizemni, realistični i vredni radnici. NJihove moćne boje su braon i siva, koje su obe neutralne nijanse koje su glavne komponente svake odeće ili doma. Smeđa je povezana sa ozbiljnošću i stabilnošću, a siva je poznata kao neutralna, neodlučna, između crne i bele, stabilna, zrela i pomalo misteriozna. Ovo takođe opisuje Jarca, koji ne voli da bude u centru pažnje.

Vodolija: Plava

Kreativna, društveno svesna, nezavisna, društvena i jaka, boja moći Vodolije je plava. Ovo je jarka, lepa boja koja donosi mir i radost posmatraču. Plava je povezana sa umetnošću, nakitom, vodom, promišljenošću, spokojem i spokojem. Nosite plavo da kanališete svoju umetničku stranu i osećate se smireno.

Ribe: Svetlo zelena

Rođendani Riba su neposredno pred proleće, tako da je njihova moćna boja lepa, sveža svetlozelena. Ovaj znak je poznat po tome što je emotivan, empatičan, kreativan i duhovan, a zelena je povezana sa novim rastom, zdravljem, prirodom, opuštenošću, vezom i vitalnošću. Okružite se zelenilom tako što ćete otići u šetnju prirodom da biste se osećali osveženo.

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas