· · Коментари: 0

Четири хороскопска знака који се лако наљуте: Пажљиво са њиховим очекивањима

Лако се изнервирају и чак изгубе контролу над својим понашањем уз најмању непријатност

1674655264_shutterstock_1015027387.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Док неки људи имају велику контролу над својим осец́ањима, неки не могу да обрађују и регулишу своје емоције.

Уз помоц́ астралних елемената и космичких знакова, доносимо листу знакова зодијака који имају проблем да задрже свој мир.

Бик

Бик је познат као најтврдоглавији и најтоплији људи на зодијачком небу. Не оклевају да говоре грубо, иако знају да супротној страни може да буде тешко. Тешко им је да признају своје грешке на време, па се касније извињавају.

Шкорпија

Шкорпиони су познати по својој страственој и сентименталној личности. Када су љути, то не само да ц́е утицати на њихово понашање, вец́ ц́е их и натерати да доносе лоше одлуке.

Лав

Иако су Лавови зрели и оптимистични, они су упорни и воле да контролишу ситуацију у исто време. Они су поштоваоци планирања и владања. Једном када пронађу некога ко не иде паралелно са њиховом дипломатијом, њихов интензиван бес може да наштети односим које су градили.

Девица

Рођени у Девици су познати по својим високим стандардима, перфекционизму и педантности. Обично имају тенденцију да се наљуте када њихова висока очекивања нису испуњена. Њихов бес је толико велики да постаје видљив.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.