· · Коментари: 0
астро

Четири хороскопска знака сматрају се НАЈСКРОМНИЈИМ: Да ли препознајете ове особине?

Једни хороскопски знакови су скромнији од других.

1646492801_woman-g7ca88d0eb_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

Људи који су скромни не осећају потребу да се стално хвале достигнућима, нити верују да су бољи од других. Скромност не подразумева недостатак самопоуздања или самопоштовања, то једноставно значи да су тихо самоуверени, можда чак и уздржани. Ако код себе примећујете ове особине могуће је да припадате следећим хороскопским знаковима:

Бик

Бикови су скромни и конзервативни у смислу да имају реалан поглед на себе. Они су самосвесни и разумеју ко су и знају своје место у свету. Свесни су позитивних квалитета и достигнућа, али су свесни и својих мана и неуспеха. Међутим, они стално настоје да побољшају себе, свој живот и окружење у којем живе.

Прочитајте још: Њима МУШКАРЦИ не могу да им ОДОЛЕ: Ово су највеће заводнице по ХОРОСКОПУ

Рак

Ракови су скромни на неколико начина. Не хвале се стално о томе шта су постигли или како су решили неки изазов. Подржавају најмилије и имају тенденцију да се фокусирају на њихове успехе. Није да они крију своје победе, само што не осећају потребу да се њима хвале све време.

Девица

Девице су по природи веома скромне. Воле када их људи доживљавају као приземне људе. Стално стављају друге испред себе. Поносне су на своја достигнућа, али никада арогантне према њима. Ови знаци обично нису иноватори, радије се држе испробаних метода за које знају да ће функционисати. Ова особина даје Девици конзервативну личност, затварајући их за нове или модерне начине размишљања.

Вага

Ваге су скромне у томе што не дозвољавају да им похвале буду прече. Тихо су самоуверене и могу љубазно да прихвате комплименте. Ако Вага добије комплимент, захвалиће се даваоцу, а затим га похвалити заузврат. Вага остаје неутрална да би била фер и свима жели најбоље. Ови знаци зодијака имају здрав, реалан утисак о себи и знају своје место у свету, пише Пинк Вилла.

                            Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.