· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ У ПОЛИТИЦИ

Звезде откривају шта ће бити са ИЗБОРИМА У САД -у и шта ће бити са СРПСКИМ КОСОВОМ

Ко ће победити на председничким изборима у САД? Какви ће бити односи Хрватске и Србије? Да ли ће се решити проблем Косова и Метохије?

1600686898_cube-1963036_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Прогнозе Сузане Бан шта чека Црну Гору можете прочтиати ОВДЕ.

Чувени српски астролог Сузана Бан у годишњем специјалном издању "Трећег ока" је најавила пораз Колинде Грабар-Китановић и победу Зорана Милановића. Питали смо је шта би то астролошки могло да значи за саму државу Хрватску, али и за њен однос према Србији и Србима?

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Косово?
Већ сам причала да је 2020. јако тешка и изазовна. У хороскопу Србије активирано је 10. поље, и то не само кроз тешке транзите, већ и кроз прогресије. Када се иста констелација понавља кроз разне астролошке технике, онда је прогноза више него извесна. Нешто што је требало да се одигра од марта до јула, поново "долази на сто" од децембра и почетком наредне године. Косово је велики изазови за нашу земљу, а нарочито за владајућу структуру.

- За Хрватску, победа Зорана Милановића представља стабилизацију у политичком животу, јер је  енергетски надмоћнији од Колинде, а пошто је у прошлости имао успоне и падове, његова политичка зрелост је сада пристигла. Он ће у будућности још дуго бити једна од најважнијих фигура на хрватском политичком небу - каже Сузана Бан.

Милановић неће поправити односе са Србијом.

Што се тиче Србије у тој констелацији, Сузана Бан мисли да неће бити неке велике промене.

- Живимо на поднебљу које директно диктира нијансу карактера који се хиљадама година развијао. У универзуму не постоје државе, религије, границе... све је то људска измишљотина чији је циљ управљање масама - објашњава Сузана Бан.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Ако тако посматрамо ствари, сматра она, онда је јасно због чега на Балкану влада велика међусобна нетрпељивост. Да би новоуспостављене здружене целине зване државе опстале, неопходан је страх од комшије, јер нам је он најближи и најбоље познаје све наше слабости.

- Тај страх, преточен у мржњу, гради идентитет народа, који би без тога тешко пронашао разлог свог одвајања - објашњава Сузана Бан.

Сузана Бан прогнозира још две тешке године Фото: В. Данилов

Прочитајте још: Прорачуната је, ОЗБИЉНА, систематична и ПОУЗДАНА, а без ње би у свету ВЛАДАО ХАОС

Победник? Фото: Треће око

Пре неколико година је прогнозирала кандидатуру и победу Доналда Трампа, а онда је изнела претпоставку да ће Џон Бајден бити демократски кандидат на председничким изборима 2020. Ко ће победити?

Много ћус е изненадити ако Бајден изгуби.

- Без обзира на то што ми многи кажу да Трамп има веће шансе, ја ћу се заиста много изненадити ако Бајден изгуби. У сваком случају, њихова борба ће бити необично прљава - каже Сузана Бан.

Иако знамо на шта је све Доналд Трамп спреман, Бајден није нимало наиван. Шта би било боље, друго је питање.

Бајден је опасан човек...

Мислим да је Џон Бајден веома опасан човек и да, ако он дође на чело Америке, ствари могу постати много компликованије у ова тешка времена - каже Сузана Бан.

Шта је изазвало расне немире у САД и докле ће трајати?

Прочитајте још: ПИРАМИДЕ лече рак и зато их градимо у Русији, а СОКОБАЊА би била балкански центар

Ситуација у САД се одражава на свет, а код њих је активан Плутон у Јарцу - који тражи корените трансформације.
Србија?
Личне планете актуелних политичара, који су у позицији одлучивања, смештене су у 10. поље српског мунданог хороскопа, па је јасно да су пред нама тешке две године током којих ћемо, плашим се, доживљавати непријатна изненађења. Власт мора да буде одмерена. Србија не сме да иде на све или ништа.

- У хороскопу Америке видљив је тежак период кроз који ова држава пролази. Како год погледали, кроз транзите, прогресије, активиран је Плутон у Јарцу, који тражи озбиљне, корените трансформације. Расне немире не бих само тако назвала, ово је слика побуне гладног (ојађеног) народа. Проблеми с Афроамериканцима само су окидач - каже Сузана Бан.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

Свет клизи ка озбиљном редефинисању општег постојања живота на Земљи. Америка јесте једна од најмоћнијих организованих целина.

Свет клизи ка редефинисању живота на Земљи

- Није необично то што се у њиховом мунданом хороскопу види да ће озбиљна криза потрајати још минимум две године. Надајмо се да неће прибећи својим опробаним методама: ратним походима - закључује Сузана Бан.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.