Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE U POLITICI

Zvezde otkrivaju šta će biti sa IZBORIMA U SAD -u i šta će biti sa SRPSKIM KOSOVOM

Ko će pobediti na predsedničkim izborima u SAD? Kakvi će biti odnosi Hrvatske i Srbije? Da li će se rešiti problem Kosova i Metohije?

1600686898_cube-1963036_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prognoze Suzane Ban šta čeka Crnu Goru možete pročtiati OVDE.

Čuveni srpski astrolog Suzana Ban u godišnjem specijalnom izdanju "Trećeg oka" je najavila poraz Kolinde Grabar-Kitanović i pobedu Zorana Milanovića. Pitali smo je šta bi to astrološki moglo da znači za samu državu Hrvatsku, ali i za njen odnos prema Srbiji i Srbima?

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Kosovo?
Već sam pričala da je 2020. jako teška i izazovna. U horoskopu Srbije aktivirano je 10. polje, i to ne samo kroz teške tranzite, već i kroz progresije. Kada se ista konstelacija ponavlja kroz razne astrološke tehnike, onda je prognoza više nego izvesna. Nešto što je trebalo da se odigra od marta do jula, ponovo "dolazi na sto" od decembra i početkom naredne godine. Kosovo je veliki izazovi za našu zemlju, a naročito za vladajuću strukturu.

- Za Hrvatsku, pobeda Zorana Milanovića predstavlja stabilizaciju u političkom životu, jer je  energetski nadmoćniji od Kolinde, a pošto je u prošlosti imao uspone i padove, njegova politička zrelost je sada pristigla. On će u budućnosti još dugo biti jedna od najvažnijih figura na hrvatskom političkom nebu - kaže Suzana Ban.

Milanović neće popraviti odnose sa Srbijom.

Što se tiče Srbije u toj konstelaciji, Suzana Ban misli da neće biti neke velike promene.

- Živimo na podneblju koje direktno diktira nijansu karaktera koji se hiljadama godina razvijao. U univerzumu ne postoje države, religije, granice... sve je to ljudska izmišljotina čiji je cilj upravljanje masama - objašnjava Suzana Ban.

Pročitajte još: Najviše državnika je rođeno u OVOM znaku, a ne prezaju ni od ORUŽJA!

Ako tako posmatramo stvari, smatra ona, onda je jasno zbog čega na Balkanu vlada velika međusobna netrpeljivost. Da bi novouspostavljene združene celine zvane države opstale, neophodan je strah od komšije, jer nam je on najbliži i najbolje poznaje sve naše slabosti.

- Taj strah, pretočen u mržnju, gradi identitet naroda, koji bi bez toga teško pronašao razlog svog odvajanja - objašnjava Suzana Ban.

Suzana Ban prognozira još dve teške godine Foto: V. Danilov

Pročitajte još: Proračunata je, OZBILJNA, sistematična i POUZDANA, a bez nje bi u svetu VLADAO HAOS

Pobednik? Foto: Treće oko

Pre nekoliko godina je prognozirala kandidaturu i pobedu Donalda Trampa, a onda je iznela pretpostavku da će Džon Bajden biti demokratski kandidat na predsedničkim izborima 2020. Ko će pobediti?

Mnogo ćus e iznenaditi ako Bajden izgubi.

- Bez obzira na to što mi mnogi kažu da Tramp ima veće šanse, ja ću se zaista mnogo iznenaditi ako Bajden izgubi. U svakom slučaju, njihova borba će biti neobično prljava - kaže Suzana Ban.

Iako znamo na šta je sve Donald Tramp spreman, Bajden nije nimalo naivan. Šta bi bilo bolje, drugo je pitanje.

Bajden je opasan čovek...

Mislim da je Džon Bajden veoma opasan čovek i da, ako on dođe na čelo Amerike, stvari mogu postati mnogo komplikovanije u ova teška vremena - kaže Suzana Ban.

Šta je izazvalo rasne nemire u SAD i dokle će trajati?

Pročitajte još: PIRAMIDE leče rak i zato ih gradimo u Rusiji, a SOKOBANJA bi bila balkanski centar

Situacija u SAD se odražava na svet, a kod njih je aktivan Pluton u Jarcu - koji traži korenite transformacije.
Srbija?
Lične planete aktuelnih političara, koji su u poziciji odlučivanja, smeštene su u 10. polje srpskog mundanog horoskopa, pa je jasno da su pred nama teške dve godine tokom kojih ćemo, plašim se, doživljavati neprijatna iznenađenja. Vlast mora da bude odmerena. Srbija ne sme da ide na sve ili ništa.

- U horoskopu Amerike vidljiv je težak period kroz koji ova država prolazi. Kako god pogledali, kroz tranzite, progresije, aktiviran je Pluton u Jarcu, koji traži ozbiljne, korenite transformacije. Rasne nemire ne bih samo tako nazvala, ovo je slika pobune gladnog (ojađenog) naroda. Problemi s Afroamerikancima samo su okidač - kaže Suzana Ban.

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Svet klizi ka ozbiljnom redefinisanju opšteg postojanja života na Zemlji. Amerika jeste jedna od najmoćnijih organizovanih celina.

Svet klizi ka redefinisanju života na Zemlji

- Nije neobično to što se u njihovom mundanom horoskopu vidi da će ozbiljna kriza potrajati još minimum dve godine. Nadajmo se da neće pribeći svojim oprobanim metodama: ratnim pohodima - zaključuje Suzana Ban.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas