Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Чувени руски астролог ОТКРИВА којим знаковима ће 2022. година бити НАЈБАКСУЗНИЈА до сада

Чувени руски астролог Павел Глоба изнео је предвиђања за 2022. годину.

1643398143_sad-g28ec54de9_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према речима Павела Глоба, ови знакови ће наићи на бројне препреке. Добра вест је да ће их све то ојачати и научити важним животним лекцијама.

Стрелац

Обратите пажњу на свој лични живот, породицу и рзавој каријери. Пре него што уложите новац у неки посао добро размислите и направите детаљан план.

Током 2022. године више се посветите боравку у природи и радите ствари за своју душу. Нека ово буде година у којој ћете себи бити на првом месту.

Сад није добар тренутак за важне животне одлуке. Једноставно се препустите тренутку и уживајте.

Круцијалне одлуке оставите за касније. Односи у породици ће бити напети зато пре него што проговорите добро размислите.

Прочитајте још: Три ствари које НЕ БИ ТРЕБАЛО да радите током владавине ВОДОЛИЈЕ, без обзира који сте хороскопски знак

Рак

Током 2022. године биће момената када ћете пожелети да „искочите“ из сопствене коже. Биће пуно стресних и напетих ситуација, а ви се потрудите да их превазиђете и будете сталожени. Судбина вас тестира, пазите какве потезе повлачите.

Не би било лоше да почнете да практикујете медитацију. На тај начин лакше ћете превазиђи све невоље и турбулентне периоде. Упркос свим препрекама на које ћете наилазити, једно је сигурно – крај године ћете дочекати много јачи ментално.

Јарац

Баш као ни Стрелчевима, ни вама ова година неће бити претерано добра када је реч о финансијама. Трошићете више него што зарадите, а велика је шанса и да због несмотрене одлуке останете без веће количине новца.

Међутим, почетком пролећа имаћете прилику да покренете сопствени бизнис који ће вам донети профит. Водите рачуна и не доносите одлуке нагло.

Добро посматрајте шта се око вас дешава - добро је тражити и вребати прилике око себе како не бисте случајно пропустили ону коју вам је судбина наменила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas