Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ЋЕТЕ ЛАКО ЗАРАДИТИ НОВАЦ? Друга астролошка кућа крије одговор на ово питање

Друга астролошка кућа, аналогна зодијачком знаку Бика, говори о нашем личном осећају вредности, новчаном просперитету, добицима или губицима. Показује оно што волимо, све оно што се налази у нашем власништву, оно што поседујемо...

1712493642_844f18919bb2d823fcfcc00517cb20a727985dbd.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Симболизује наш посао, новац који зарађујемо својим радом, начин на који долазимо до новца, показује да ли се новац задржава код нас или га лако трошимо. А то се види преко симболике и аспеката планета у другој кући, односно, планета које њом управљају. Тако је, на пример, за Овна, кућа новца у Бику, па гледамо где је Венера и какве аспекте прави, за Бика у Близанцима, када се прати позиција Меркура, а за Близанце у Раку, због чега су важни аспекти Месеца у личном хороскопу, док је за Лава, важно где се налази његов натални Меркур....

ОВАН - Способни сте да зарадите а не жалите ни да потрошите. Ипак, не умете да рукујете новцем, он је само начин да дођете до оног што желите. Не пристајете да радите нешто само због зараде, јер вам је важно да се бавите послом који волите.

БИК - До новца долазите полако али сигурно, бавећи се уметношћу, модом, филмом, кулинарством, медијима. Нисте љубитељ ризика и умете да баратате са новцем, који вам даје сигурност и могућност уживања у луксузу. Улажете у некретнине и антиквитете.

БЛИЗАНЦИ - Радите углавном оно што волите, па можете доста да зарадите преко спорта, уметности, новинарства, трговине, моде, писања. Не занима вас чак ни велика плата ако је посао досадан, пре ћете радити два до три посла. Уживате да трошите.

РАК - Новац вам је веома важан, али не умете да рукујете с њим. Ваша околина често сматра да све што сте стекли нисте сами зарадили, већ осигурали преко брака или наследства. Новац стичете преко послова у уметности, хотелијерству, угоститељству.

ЛАВ - Волите луксуз и новац вам служи да себи омогућите све што желите, као и да обрадујете оне које волите. Не умете да штедите, а ипак често стекнете право богатство, преко естраде, дипломатије, уметности, нарочито филма, спорта, моде.

ДЕВИЦА - Новац вам није најважнија ствар у животу, али вам пружа сигурност. Умете да управљате финансијама а и да штедите. Не волите статус "фриленсера", мада вам је битно да се бавите оним што волите, маркетингом, медијима, дизајном, архитектуром.

ВАГА - Можете доста да зарадите, често и преко паралелних, креативних послова и занимања у оквиру правосуђа и финансија. Да бисте дошли до зараде, радићете и послове који вам нису омиљени. Трошите на одећу, естетске третмане, парфеме, путовања.

ШКОРПИЈА - Уживате у стицању и трошењу новца, било да се бавите уметношћу, медицином или банкарством. Лоша финансијска ситуација може и буквално да вас баци у депресију. Нисте склони импулсивној куповини, а радо улажете у уметничке предмете.

СТРЕЛАЦ - Важно вам је да радите посао који волите и који вам омогућава да доста путујете, па можете доста да зарадите преко туризма и маркетинга. Никада нисте без новца и увек се снађете да га имате. Спремни сте да ризикујете, није вам важан стални извор прихода.

ЈАРАЦ - Доста зарађујете напорним радом, други начин ни не признајете, мада као алхемичар умете да правите новац, а често добијате и у играма на срећу. Волите да поклањате, али и да штедите. Лако се прилагођавате скромнијим условима живота, када је то потребно.

ВОДОЛИЈА - Волите послове без фиксног радног времена, али да да будете свој газда. Непрактични сте у баратању с новцем. Трошите на путовања, а новцем "купујете" и своју слободу. Можете доста да зарадите преко уметности, медија, трговине, музике, информатике.

РИБЕ - Вешто управљате финансијама, али не можете да радите нешто што не волите. До новца често долазите преко наследства или брака, мада сте способни да и сами зарадите. Одговарају вам послови који вам омогућавају контакт са много људи и путовања. Кад вам се нешто допадне, купујете без много размишљања.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas