Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 7. ДО 13. АПРИЛА: Ко је се заљубљује, а кога чекају промене на послу?

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 7. до 13. априла

1712481374_shutterstock_2044434596-6-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао Коњункција вашег владаоца Марса и Сатурна у астролошком пољу тајних непријатеља, ове недеље упозорава на проблеме са старијим особама или некадашњим сарадницима. Због позиције ретроградног Меркура, симбола комуникација, мораћете да промените или одложите неке планове. Спој Јупитера и Урана, доноси вам новац преко грађевинских или послова са некретнина.

Љубав Тотално помрачење Сунца, које управља вашим љубавним животом, 8. априла, близу астероида Хирон, призива неки догађај из прошлости у ваш заједнички живот, што неповољно утиче на однос са партнером. Венера у вашем знаку близу Нептуна, до 10. априла, слободним Овновима доноси љубавни занос са Лавом.

Здравље Пад енергије.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао Спој вашег владаоца Венере и Нептуна, доноси вам новац преко паралелног аранжмана. Ретроградни ход Меркура, владаоца ваших финансија и талената, упозорава да пазите шта и коме причате, како неко не би присвојио ваше заслуге. Спој Јупитера и Урана у вашем знаку, увећава ваше приходе преко некретнина, а аспекти Плутона опомињу да не наседате на провокације.

Љубав У време помрачења Сунца близу астероида Хирон у астролошкој кући тајни, 8. априла, могућа романса са млађом особом или старом симпатијом. Владалац ваших партнерских односа, Марс близу Сатурна, доноси вам проблеме са неким ко према вама осећа нешто више од пријатељства. Рак мисли на вас.

Здравље Бол у леђима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао Напет аспект вашег владаоца, ретроградног Меркура, који управља и вашим бизнисом, упозорава на додатни опрез са финансијама и приликом договора са странцима. Спој Марса и Сатурна у астролошком пољу каријере, успорава или одлаже реализацију неких пројеката. На срећу, вероватно имате паралелни извор прихода преко издавања или продаје некретнина.

Љубав Са Венером у астролошком пољу друштвеног живота, као магнет привлачите супротни пол. Тотално помрачење Сунца у Овну, 8. априла, доноси вам сусрет с неким чијем ћете дрском шарму тешко одолети. Позиција Месеца у вашем знаку, 11. априла, наговештава ближи контакт са особом коју познајете преко посла.

Здравље Главобоља.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао Помрачење Сунца близу ретроградног Меркура у препуној астролошкој кући каријере, 8. априла, доноси вам конфликте у комуникацији са надређенима (нарочито Рачицама). У првом делу периода, могуће су несугласице и са иностраним партнером, због финансија. Немојте да журите, ако планирате да инвестирате у посао са пријатељима, сачекајте период после 20. априла.

Љубав Спој Сатурна и Марса, владалаца вашег емотивног живота, неповољно утиче на однос са брачним партнером. Слободни Ракови око 10. априла могу да осете љубавни занос с Девицом која ће их освојити романтичним порукама. Један шармантни Бик жели поново да уђе у ваш живот али питање је да ли ви то желите.

Здравље Бол у зглобовима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао Марс и даље прави напет аспект са Сатурном, доносећи вам проблеме са финансијама, нарочито ако се бавите неком самосталном делатношћу. Позиција ретроградног Меркура, који управља вашим пословним активностима, упозорава да у овом периоду избегавате потписивање уговора и склапање договора. Имате подршку утицајне особе која цени ваш професионализам.

Љубав Тотално помрачења вашег владаоца Сунца у деветом астролошком пољу, 8. априла, доноси вам проблеме у комуникацији са партнером и његовом родбином. Коњункција Нептуна и Венере, до 10. априла наговештава романтичан сусрет са Вагом, на краћем путу у иностранству или предавању. Један Ован мисли на вас.

Здравље Проводите више времена у природи.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао Позиција вашег владаоца, ретроградног Меркура, који управља и вашом каријером, доноси вам понуду за исплатив аранжман, ако се бавите писањем, интелектуалном или делатношћу која подразумева честа путовања. Спој Нептуна и Венере, планета инспирације и новца, до 10. априла, најављује договор са странцима о улагању у заједнички посао. Послушајте савет Рака.

Љубав Аспект Марса и Сатурна, у астролошкој кући партнерских односа, и ове седмице, неповољно да утиче на комуникацију са брачним партнером. У време тоталног помрачења Сунца у осмој астролошкој кући, 8. априла, слободне Девице преко посла могу да упознају шармантну особу. Страствени сусрет са Шкорпијом.

Здравље Пазите се у саобраћају.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао Већ почетком периода, добијате понуду за заједнички посао с неким кога већ познајете, али нисте сигурни да ли да наставите сарадњу. Сачекајте бољи период, после 25. априла, за детаље договора или потписивање уговора са странцима. Позиција вашег владаоца, Венере, упозорава да до 10. априла, избегавате ризичне финансијске потезе, ако се бавите услужном делатношћу.

Љубав Наглашено седмо астролошко поље, у коме ће 8. априла бити тотално помрачење Сунца, доноси вам промену заједничких планова са брачним партнером. Допадате се некоме кога познајете преко посла, али имате утисак да та особа због нечега оклева. У другој половини периода, добијате романтичну поруку од Стрелца.

Здравље Смањите унос шећера.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао Ваш владалац Плутон у напетом аспекту са ретроградним Меркуром, планетом логике, у астролошкој кући свакодневних обавеза, упозорава на опрез са финансијама, ако послујете са странцима или радите преко интернета. Тотално помрачење Сунца, 8. априла, доноси вам конфликте и несугласице са надређенима. У другој половини седмице, послушајте савет једног Јарца.

Љубав Коњункција Нептуна и Венере, која управља вашим љубавним животом, до 10. априла наговештава улазак у романсу са уметником, лекаром, научником. Заузетим Шкорпијама, у првој половини периода, удвара се неко од кога их дели већа разлика у годинама. Брачни или дугогодишњи партнер очекује вашу подршку.

Здравље Подложност повредама.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао У време помрачења Сунца у петој астролошкој кући, 8. априла, можете да добијете понуду из иностранства за уметнички или спортски пројекат. Одложите, ако можете потписивање уговора о новом аранжману, за период после 25. априла. Новац пристиже преко послова са некретнинама, пољопривреде или трговине прехрамбеним производима. Послушајте савет једне Водолије.

Љубав Ретроградни ход Меркура, који управља вашим емотивним животом, образује квадрат са Плутоном, па разлог неспоразума са партнером може да буде његова потреба да увек буде у праву. Романтична коњункција Венере и Нептуна, у кући љубави, слободним Стрелцима око 10. априла доноси заљубљивање у Вагу.

Здравље Пазите се за воланом.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао Коњункција вашег владаоца Сатурна и Марса, који управља вашим плановима и бизнисом, успорава завршетак једног пројекта. Позиција Јупитера и Урана, доноси вам срећне околности и увећање прихода када је реч о некој креативној делатности. У другој половини седмице, можете се наћи у дилеми да ли да прихватите понуду за исплатив посао са странцима.

Љубав Помрачење Сунца близу ретроградног Меркура у пољу приватности, 8. априла, упозорава на трзавице и расправе са брачним партнером и члановима породице. Спој Венере и Нептуна, наговештава љубавни занос Јарчевима треће декаде. Током целог периода, могуће су трзавице са рођацима, комшијама, сарадницима.

Здравље Проводите више времена са пријатељима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао Наглашен знак Овна, ове недеље ставља акценат на краћа путовања, приватни бизнис и интелектуалне делатности, преко којих пристиже новац. Позиција вашег сувладаоца Сатурна, планете ограничења и кашњења, у другој половини периода, упозорава на опрез приликом договора са особама које живе у иностранству. Један Близанац може да вам да добар савет.

Љубав Помрачено Сунце, владалац партнерских односа, у астролошкој кући комуникација, 8. априла, слободним Водолијама доноси сусрет са интересантном особом на краћем путу. Плутон у вашем знаку прави квадрат са ретроградним Меркуром, "задуженим" за ваш љубавни живот, па су могуће трзавице са вољеном особом.

Здравље Алергија.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао Наглашено астролошко поље новца, у коме ће 8. априла бити и помрачење Сунца, упозорава на додатни опрез са финансијама, јер су могући ванредни трошкови. Састанак са представником велике корпорације, може да резултира договором о будућој сарадњи али није право време за потписивање уговора. Уколико намеравате да инвестирате у нов посао, будите опрезни.

Љубав Позиција ретроградног Меркура, владаоца партнерских односа, подстиче љубомору и посесивност код вољене особе. Романтичан спој вашег владаоца Нептуна и Венере, планета илузија и љубави, у првом делу недеље, чине вас склоним заблудама. Добијате сентименталну поруку од бивше симпатије.

Здравље Смањите унос шећера.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas