Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас је 8.8: Ово је посебан дан када се остварују снови

Портал Лавља капија отвара се 8. августа и подстиче испуњење жеље, како наводе астролози

1659953130_girl-g560779242_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ово је тренутак када се препреке склањају са пута, односно време када пуштамо наше жеље да се остваре.

Сунце у Лаву, звезда Сиријус, Орионов појас и Земља су поравнати у истој линији, чинећи пут за обиље, срећу и трансформацију. Како се понавља сваке године 8. дана 8. месеца у години, портал је познат као Портал Лавље капије или Портал 8/8.

Прочитајте још: Четири најпозитивнија знака хороскопа: Са њима је увек лепо у друштву

Три технике које могу помоћи у испуњењу жеља 8-8:

1. Вежбајте захвалност - Први корак у процесу манифестације је вежбање захвалности. Практиковање захвалности припрема вас за примање и повезивање са вишом енергијом. Ако сте почетник, вођење дневника захвалности може помоћи. Напишите 5 ствари за које сте захвални за тај дан. Може бити било шта велико или мало. Вежбањем ћете неговати навику да изражавате захвалност и ван дневника. када сте захвални за оно што имате, можете ускоро имати и више.

2. Визуелизација - Ово је моћно средство за јачање ваше одлучности да постигнете своје крајње циљеве. Седите и сместите се мирно и удобно. Замислите себе како изгледа ваш живот када се циљ оствари – било да је то унапређење на послу, постизање боље равнотеже између посла и приватног живота, неговање здравог односа са партнером, учење нове вештине или куповина некретнине. Ради се једноставно о томе да размишљате о својим циљевима, да замишљате себе као да сте већ постигли резултате из снова и да будете детаљни. Визуализација ће вас додатно мотивисати да постигнете жељено.

3. Метода 369 - Подстиче вас да се фокусирате на циљ, али вас и инспирише да наставите даље. Ево шта треба да урадите:

Изаберите "3" афирмације - Размислите о 3 велике промене које желите да унесете у свој живот. Ограничавање на 3 жеље истовремено поништава шансе за конфузију од више жеља и подстиче вас да се фокусирате на праве кораке.

Напишите афирмације "6" пута - Када креирате своје афирмације, напишите их 6 пута на папир и прочитајте наглас. Када су ваше афирмације на папиру, затворите очи, седите у медитативни положај и визуализујте себе као да поседујете те афирмације. Ваша визуализација нека траје само 9 секунди. Потрудите се да ово буде што реалистичније.

Прочитајте још: КАКВУ ЕНЕРГИЈУ НАМ ДОНОСИ АВГУСТ? Дошла је владавина БРОЈА 8, ево шта нас све чека

Иако цео дан можете искористити за остварење жеља, постоји неколико важних тренутака које астролози и нумеролозу додатно истичу за испуњење жеља:

14:38 – 15:44 часова

21:44 – 22:38 часова

04:02 – 04:56 часова

Иако не би требало да чекате савршен дан да вежбате захвалност, радите на свом животу из снова и манифестујете своје циљеве, постоје одређени дани када се снага ваших манифестација удесетостручи, а Портал Лавље капије је један од њих. Остварите своје снове!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas