Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАНАС ЈЕ ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: Шта значи 12.12 - дан за завршавање старих и почетак нових поглавља

У свету астрологије датум огледала се сматра веома магичним даном у години

1702377829_datum-ogledala.jpg
Фото: ЦапЦут илустрација
Oglas

С обзиром на то да је 12.12 последњи огледални датум у 2023. години, астролози препоручују да преиспитате свој живот, радите нове ствари и остварите нешто за чиме већ дуго жудите.

Од антике, број 12 је имао велики значај у различитим културама из многих разлога који се крец́у од нумеролошких, математичких, архетипски и духовни. Наша годишња календарска година је подељена на 12 месеци, сати на сату има 12, а постоји 12 архетипских хороскопских знакова и у западном и у кинеском зодијаку. Дакле, овај број је свуда.

"Разбијање" броја открива зашто се сматра значајним. Дванаест се састоји од један и два. У нумерологији, број један корелира са независношц́у, индивидуалношц́у, иницијацијом и новим почецима. Број два се односи на осетљивост и стрпљење. Нумерологија броја 12 је три (1+2=3), број који наглашава себе, осец́ања и везе. У међувремену, нумерологија пуног датума, 12/12,  је шест (1+2+1+2=6), за који се каже да је повезан са идеализмом.

Такође, овај спој бројева у нумерологији указује на крај једног циклуса и почетак новог. Тако да би на овај дан требало да гледамо позитивно и размислимо где бисмо могли да усмеримо сву позитивну енергију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas