Oglas
· · Komentari: 0

DANAS JE DATUM OGLEDALA: Šta znači 12.12 - dan za završavanje starih i početak novih poglavlja

U svetu astrologije datum ogledala se smatra veoma magičnim danom u godini

1702377829_datum-ogledala.jpg
Foto: CapCut ilustracija
Oglas

S obzirom na to da je 12.12 poslednji ogledalni datum u 2023. godini, astrolozi preporučuju da preispitate svoj život, radite nove stvari i ostvarite nešto za čime već dugo žudite.

Od antike, broj 12 je imao veliki značaj u različitim kulturama iz mnogih razloga koji se kreću od numeroloških, matematičkih, arhetipski i duhovni. Naša godišnja kalendarska godina je podeljena na 12 meseci, sati na satu ima 12, a postoji 12 arhetipskih horoskopskih znakova i u zapadnom i u kineskom zodijaku. Dakle, ovaj broj je svuda.

"Razbijanje" broja otkriva zašto se smatra značajnim. Dvanaest se sastoji od jedan i dva. U numerologiji, broj jedan korelira sa nezavisnošću, individualnošću, inicijacijom i novim počecima. Broj dva se odnosi na osetljivost i strpljenje. Numerologija broja 12 je tri (1+2=3), broj koji naglašava sebe, osećanja i veze. U međuvremenu, numerologija punog datuma, 12/12,  je šest (1+2+1+2=6), za koji se kaže da je povezan sa idealizmom.

Takođe, ovaj spoj brojeva u numerologiji ukazuje na kraj jednog ciklusa i početak novog. Tako da bi na ovaj dan trebalo da gledamo pozitivno i razmislimo gde bismo mogli da usmerimo svu pozitivnu energiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas