Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас је ПУН МЕСЕЦ: Ова два знака очекују невроватне промене, обратите пажњу на знакове!

Пун Месец у Јарцу

1657705545_pun-mesec.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Пред нама је пун Месец у знаку Јарца који ће се на небу појавити 13. јула у 19.38 часова. Специфичан је по много чему, највише због контакта са Плутоном и Хироном.

Прочитајте још: Шта то у вама привлачи супротан пол: Хороскопски знак може открити много тога

Овај пун Месец позива нас на дубоку трансформацију, на исцељење бола и траума који леже испод површине. Коначно бисмо могли да решимо проблем који нас мучи вец́ дуже време, само је важно да се не опиремо ономе што долази. Што више отпора имамо, мање су шансе да успемо. Време је да излечимо своје ране, да одустанемо од онога што нам не чини добро, а затим да донесемо одлуке шта даље, јер ако то не урадимо, живот ц́е нам послати околности које ц́е нас подстац́и на то.

Пун Месец нас учи како да пронађемо снагу у себи, како да пригрлимо своје слабости и рањива места. Не мора да буде овако како је сада. Може бити другачије, може бити боље. Само скупите храброст и направите корак напред. Напустите место на коме се осец́ате усамљено, напуштено и тужно. Схватите да можете и заслужујете више од овога. Ако нешто на том путу изгубите, можда је то за ваше добро.

Преузмите одговорност и схватите да не радите ништа лоше. То није ваша кривица! Уран нам доноси ослобођење, изненадна решења и нове идеје. Извлачи скривено и потиснуто на површину. Слушајте више свој унутрашњи глас. Смири ум.

И док напуштате прошлост, нацртајте нови пут на мапи свог живота. Пун Месец у Јарцу осветлиће ноћно небо 13. јула , а астролози истичу да ће два знака Зодијака имати невероватну срећу.

Вага

Очекује вас срећа у каријери, напокон се виде плодови вашег труда. Коначно ћете добити оно о чему сте дуго сањали. То може бити унапређење, повећање плата или покретање нових пројеката. Моћна енергија пуног Месеца пред вама ће отворити неке нове прилике - не би требало да их пропстите. Обратите пажњу на знакове, сигнале који поручују у којем правцу да кренете. Усешно ћете превазићи препреке.

Прочитајте још: НАЈВЕЋА ЗЛОПАМТИЛА: Ова 3 хороскопска знака не желите да наљутите

Лав

Други знак који ће напредовати у каријери од 13. јула јесте ватрени Лав. На послу ћете имати добру сарадњу са колегама, од њеких можете пуно тога научити. У туимском раду постижете успехе и освајате нове висине. За време пуног Месеца у Јарцу и недељу дана касније имаћете лепе прилике да планирате путовање са вољеном особом. Овај пут може позитивно утицати на ваш однос - имаћет есећај као да сте на седмом небу. Можете направити заједничке планове или се одлучити за неки важна корак у животу. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas