· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 24. ОКТОБАР

ДЕВИЦЕ не мешајте емоције и посао, ВАГУ очекује помак у финансијама, а ЈЕДНОМ ЗНАКУ љубавни живот је у центру пажње

Сазнајте шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1603522581_Depositphotos_42307587_s-2019.jpg
Фото: Депозит

ОВАН

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, сву кривицу преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб јер сте преценили своју стрпљивост. Промене у приватном животу ремете и рутину у вашој радној свакодневици.

БИК

Имате много планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. Нажалост, данашња дешавања вам неће донети крупније помаке осим што ће вас околности навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за неког као што сте ви.

БЛИЗАНЦИ

Дан доноси велику шансу да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте већ одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, направите добру рачуницу.

Рак хитно на одмор, а Лав у сусрет проблему

РАК

Пред вама је много обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а у ствари ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења, па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

Прочитајте још: На удару су ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Ретроградни МЕРКУР тражи ОПРЕЗ до 20. новембра

ЛАВ

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. До кулминације може доћи данас, јер аспекти на небу најављују неодложне и присилне промене. Не бежите од проблема, одлучно крените у сусрет променама.

ДЕВИЦА

Све очи су упрте у вас. Окружени сте људима чија судбина, на неки начин, зависи од потеза које ви треба да повучете. Непријатно је то што сте свесни да неке људе не можете поштедети иако они то не заслужују. Не мешајте емоције и посао.

Значајан финансијски помак за Ваге

ВАГА

Иако осећате којим путем треба да иде ваш даљи професионални развој, ви се и даље колебате. Ако прихватите сваку понуду у овом тренутку, чак иако није на први поглед примамљива, дугорочно, чека вас значајан помак, нарочито на финансијском плану.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Најбољи енглески АСТРОЛОГ је ПРЕДВИДЕЛА КОРОНУ пре две године, а сада одговара да ли ће бити ВАКЦИНЕ

ШКОРПИЈА

Ваша преосетљивост, данас, долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају, или ћете зажмурити на то шта други људи говоре.

Стрелац иритира, а Јарца очекује напоран рад

СТРЕЛАЦ

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају околину која већ неко време има знатно стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

ЈАРАЦ

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. Нажалост, паралелно вам пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду.

Прочитајте још: Шта је ПРОКЛЕТСТВО ГАДАФИЈЕВОГ ПРОРОЧАНСТВА? Кренуло је августа 2011. године, а сада се ОБИСТИЊУЈЕ

ВОДОЛИЈА

Правите се да не примећујете незаинтересованост вољене особе. Мислите да ћете игнорисањем избећи проблем, а истина јесте да заташкавањем погоршавате већ напету ситуацију. Поразговарајте, ствари нису црне како вам се то тренутно чини.

За Водолију ствари нису тако црне, а Рибе нека савладају страхове

РИБЕ

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове јер криза је пролазна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.