· · Коментари: 0

Дневни хороскоп 27. јун: ОВНОВИ се враћају у форму, СТРЕЛАЦ у добром расположењу

Нова радна недеља многим знаковима доноси промене

1656075089_dobro-raspolozenje.jpg
Фото: Пиxабаy

ОВАН

Враћате се у форму. Послови који су из непознатих разлога тапкали у месту, данас се активирају. Помало сте збуњени расплетом, јер сте после дугог чекања изгубили наду. Ових дана ћете више преиспитивати своје мотиве него што ћете нешто конкретно радити.

Прочитајте још: Како се понашају хороскопски знаци када су заљубљени? Близанци не могу да сакрију, а Рибе су осетљиве и нежне

БИК

Шта год да започнете завршиће се хаосом. Стресан дан је пред вама па је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте ви водили главну реч. Ако у обављању свог посла користите аутомобил, не крећите нигде пре него што га преконтролишете.
 
БЛИЗАНЦИ

Смета вам то што сте своју околину научили да сте ви иницијатор свега. Расположење је такво да бисте данас више волели да одговорност буде на неком другом, а да је на вама да се прикључите и испратите режију коју је неко други смислио.
 
РАК

Будите стрпљиви и доследни данас. Иако је неопходна пуна концентрација, вас обузимају премор и поспаност. Ако се не тргнете, направићете озбиљне грешке због којих ћете трпети последице. Осим тога, будите опрезни на улици и у саобраћају.
 
ЛАВ

Осећате да стиже прилив енергије која вам је недостајала. Паралелно пристижу нове обавезе које вас могу забринути. Опустите се, иако је пред вама је период напорног рада, на крају вас чека новчана надокнада која ће вас развеселити.
 
ДЕВИЦА

Прерачунали своје материјалне могућности, можда сте заборавили на неки рачун или вам прети новчана казна. Предстоји вам непријатно изненађење због кога ћете морати да издвојите већу своту новца како би решили новонастале проблеме.
 
ВАГА

Особа са којом сарађујете доноси одлуку која вас збуњује. Нисте сигурни шта је прави узрок томе па улудо трошите сате преиспитујући своју одговорност. Пре него што зароните у море блиге, узмите у обзир да туђе одлуке нису ваша одговорност.
 
ШКОРПИЈА


Ваша самоувереност смета особама које вас окружују и које већ неко време имају стрпљења за ваше испаде. Уколико не коригујете понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које вам прети и финансијска штета.
 
СТРЕЛАЦ

Испуњени сте добрим расположењем тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама неких особа које ваше мишљење искључују у старту.
 
ЈАРАЦ


Слаткоречиви сте према свима данас. Ваше добро расположење је, уствари, маска за осећај несигурности који вас је обузео. Подсвесно желите да својим добронамерним коментарима друге људе мотивишете да вам узврате исто. Разочараћете се.
 
ВОДОЛИЈА


Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стиже олакшање и јака морална подршка од стране старијег члана породице.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за ЈУЛ: Лавове очекује напредак и прилив новца, а Овнови ће бити нервозни због непредвиђених ситуација

РИБЕ

Реагујте смирено, склони сте непромишљеним поступцима због којих компликујете односе. Не намећите свој став, јер се ваше мишљење неће чути. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.