· · Komentari: 0

Poslovni horoskop za JUL: Lavove očekuje napredak i priliv novca, a Ovnovi će biti nervozni zbog nepredviđenih situacija

Pogledajte šta će vam jul doneti na poslovnom planu

1655891887_pexels-photo-3184418.jpeg
Foto: Pexels

Ovan

Juli vam donosi uspeh i nervozu. Nervoza može nastupiti krajem meseca jer će biti par nepredviđenih situacija. Tada vam savet može dati stariji kolega. Uspeh dolazi u vidu novca kao i ponuda za rad na novim projektima.

Bik 

Ovog meseca sve što poslovno zamislite možete da ostvarite. Ako želite sada je pravo vreme za neki kurs ili dodatnu obuku. Veliki uspeh sledi Bikovima koji se bave javnim poslom.

Blizanci

Vama je fokus na zaradi. Slobodno prihvatite svaki dodatni posao pa čak i nešto što je ispod vaših kapaciteta jer vam zasigurno donosi lep priliv novca. Jedino je akcenat na realnom tj racionalnom trošenju novca.

Rak

Novac vam je zagarantovan ovog meseca. Čak se može desiti da ako ga ne zaradite preko posla da vam se vrati stari dug na koji ste i zaboravili. U svakom slučaju novac vam ovog meseca pristiže.

Lav

Napredak u karijeri je siguran kao i veći priliv novca. Ponuda za privatni dodatni biznis je prava stvar. Nemojte je propustiti.

Devica

Samo racionalno i bez emocija kada je biznis u pitanju. Nemojte mešati privatno i poslovno. Ponuda za prijateljski biznis je ok ali samo ako se jasno podvuče i podele se odgovornosti.

Vaga

Veliki uspeh svim Vagama sledi u julu mesecu. Sve javne pohvale koje vi duže vreme očekujete sada pristižu. Uvećanje finasija je izvesno. Srećno u ovom mescu!

Škorpija

Kod vas je isprepletana ljubav sa poslom. Ne možete se fokusirati na vaše poslovne obaveze jer ste jednim delom u napetoj ljubavnoj situaciji.

Pročitajte još: LJubavni horoskop za JUL: STRELČEVIMA i JARČEVIMA se vraća osoba iz prošlosti, a evo šta očekuje ostale znakove

Strelac

Lepa poslovna energija. Sve se odvija po planu. Od vas se jedino očekuje da budete potpuno prisutni i da svaku informaciju zapamtite i da predano radite svoj posao.

Jarac

Poslovna situacija miruje. Vama to stvara nemir jer ste navikli da uvek radite, da postižete ne moguće rokove itd. Ovaj mesec vam govori da je i te kako moguće da nema stresa i da se sve odvija po planu.

Vodolija

Idealan mesec za napredovanje. Sada će vaše ideje i predlozi biti prihvaćeni a vi dobijate priznanje od predpostavljenih u vidu povišice i napredka u karijeri.

Ribe

Zvezde su i dalje na vašoj strani. Guraju vas napred i vi samo pratite svoj unutrašnji glas i uživajte u ovom predivnom mesecu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.