Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 7. АПРИЛ: Ваге, више се крећите; Водолије очекују финансијски приливи

Сазнајте шта вам Месец у Овну доноси за недељу 7. април

1712474657_shutterstock_2053388195-11-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец поподне улази у ваш знак и прелази преко романтичног Нептуна у Рибама и страствене Венере, која влада партнерским односима, па слободни Овнови могу да се заљубе. Аспект Месеца са вашим владаоцем Плутоном, увећава ваше приходе. Главобоља.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Транзит Месеца преко Нептуна у воденом и Венере у ватреном знаку чини вас сентименталнијим и страственијим према вољеној особи. Аспект са Плутоном, планетом новца, доноси вам успех преко адвокатуре, моде, дипломатије. Хормонски дисбаланс.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Коњункција Месеца и Венере, планете љубави која управља вашим љубавним животом и Нептуна, симбола романтике наговештава сусрет са Вагом или Стрелцем. Позиција Плутона у деветој астролошкој кући доноси вам зараду преко посла са странцима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец поподне прелази преко Венере, симбола новца у вашем астролошком пољу каријере, доносећи вам могућност увећања зараде. Допада вам се неко ко стиже са дужег пута из иностранства, могуће Шкорпија. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Транзит Месеца преко Нептуна, а поподне и преко Венере у Овну, доноси вам контакте и договоре са особама које живе у земљама немачког говорног подручја. Аспект са Плутоном у седмом пољу, доноси успех Лавовима који се баве јавним делатностима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец данас пре подне прелази преко Нептуна, а поподне преко Венере, доносећи вам романтичан сусрет са Рибама. Ваш владалац Меркур у квадрату са Плутоном чини вас склоним нелогичним закључцима и погрешним одлукама. Пазите се вреле воде.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец по подне улази у знак Овна, где се већ налази ваш владалац Венера, чинећи вас активнијим. Аспект са Плутоном који управља и вашим послвним и љубавним животом, слободним Вагама доноси познанство са Близанцима. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Транзит Месеца преко Нептуна у Рибама и Венере у Овну, која управља партнерским односима, слободним Шкорпијама доноси нову љубав. Секстил са вашим владаоцем Плутоном, доноси вам новац преко паралелног посла. Један Рак жели да вас види.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Позиција Плутона доноси вам новац преко интелектуалних и занимања која подразумевају честа путовања. Коњункција Месеца са вашим владаоцем Нептуном а поподне и са Венером, наговештава љубавни занос са Вагом. Близанац жели да вас види.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец током дана "бежи" од Нептуна и иде ка Венери, планети љубави али и посла, доносећи вам зараду преко хонорарног ангажмана. Обновљате контакте с неким ко живи у иностранству.Имате подршку Бика и Рака. Променљиво расположење.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Владалац ваше свакодневице, Месец, прелази преко Нептуна у Рибама а затим и Венере у Овну неповољно утиче на однос са сарадницима. Аспект са Плутоном владаоцем ваше каријере, доноси вам новац преко посла са странцима. Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Прелазак Месеца током дана, из вашег у знак Овна, чини вас помало конфузним и расејаним мада вас то неће спречити да искористите шансе које вам се указују на пословном плану. Шкорпија вам шаље позив за излазак. Хормонски дисбаланс.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas