Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 7. APRIL: Vage, više se krećite; Vodolije očekuju finansijski prilivi

Saznajte šta vam Mesec u Ovnu donosi za nedelju 7. april

1712474657_shutterstock_2053388195-11-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec popodne ulazi u vaš znak i prelazi preko romantičnog Neptuna u Ribama i strastvene Venere, koja vlada partnerskim odnosima, pa slobodni Ovnovi mogu da se zaljube. Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Plutonom, uvećava vaše prihode. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Tranzit Meseca preko Neptuna u vodenom i Venere u vatrenom znaku čini vas sentimentalnijim i strastvenijim prema voljenoj osobi. Aspekt sa Plutonom, planetom novca, donosi vam uspeh preko advokature, mode, diplomatije. Hormonski disbalans.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Konjunkcija Meseca i Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim ljubavnim životom i Neptuna, simbola romantike nagoveštava susret sa Vagom ili Strelcem. Pozicija Plutona u devetoj astrološkoj kući donosi vam zaradu preko posla sa strancima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec popodne prelazi preko Venere, simbola novca u vašem astrološkom polju karijere, donoseći vam mogućnost uvećanja zarade. Dopada vam se neko ko stiže sa dužeg puta iz inostranstva, moguće Škorpija. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko Neptuna, a popodne i preko Venere u Ovnu, donosi vam kontakte i dogovore sa osobama koje žive u zemljama nemačkog govornog područja. Aspekt sa Plutonom u sedmom polju, donosi uspeh Lavovima koji se bave javnim delatnostima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec danas pre podne prelazi preko Neptuna, a popodne preko Venere, donoseći vam romantičan susret sa Ribama. Vaš vladalac Merkur u kvadratu sa Plutonom čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Pazite se vrele vode.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec po podne ulazi u znak Ovna, gde se već nalazi vaš vladalac Venera, čineći vas aktivnijim. Aspekt sa Plutonom koji upravlja i vašim poslvnim i ljubavnim životom, slobodnim Vagama donosi poznanstvo sa Blizancima. Više šetajte.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Tranzit Meseca preko Neptuna u Ribama i Venere u Ovnu, koja upravlja partnerskim odnosima, slobodnim Škorpijama donosi novu ljubav. Sekstil sa vašim vladaocem Plutonom, donosi vam novac preko paralelnog posla. Jedan Rak želi da vas vidi.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Pozicija Plutona donosi vam novac preko intelektualnih i zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja. Konjunkcija Meseca sa vašim vladaocem Neptunom a popodne i sa Venerom, nagoveštava ljubavni zanos sa Vagom. Blizanac želi da vas vidi.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec tokom dana "beži" od Neptuna i ide ka Veneri, planeti ljubavi ali i posla, donoseći vam zaradu preko honorarnog angažmana. Obnovljate kontakte s nekim ko živi u inostranstvu.Imate podršku Bika i Raka. Promenljivo raspoloženje.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vaše svakodnevice, Mesec, prelazi preko Neptuna u Ribama a zatim i Venere u Ovnu nepovoljno utiče na odnos sa saradnicima. Aspekt sa Plutonom vladaocem vaše karijere, donosi vam novac preko posla sa strancima. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca tokom dana, iz vašeg u znak Ovna, čini vas pomalo konfuznim i rasejanim mada vas to neće sprečiti da iskoristite šanse koje vam se ukazuju na poslovnom planu. Škorpija vam šalje poziv za izlazak. Hormonski disbalans.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas